Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 1, 5 mrd euros digitalizációs progi kapcsolódik a Lynxhez is.
Ez már a Lynx lehet?140 millió euró előleget utaltunk tavaly Q1-ben.
A lynx folyamatosan részletfizetve van a szerződés aláírása óta.Ez már a Lynx lehet?
Mi minden van benne, amiről eddig nem tudunk? 8x8, skyranger, natter...?So if you sum up the whole Hungarian part that we have, we still booked about EUR5.05bn, so it’s EUR6bn, EUR7bn in total that we would have in our order book from Hungary, a real home market.
Megvettük az RM-et? Vagy mi?Mi minden van benne, amiről eddig nem tudunk? 8x8, skyranger, natter...?
Is...!Megvettük az RM-et? Vagy mi?
Ezt már tavaly nyáron mind olvastunk...a 256 db-os Lynx rendelés vélhetően nyelvbotlás volt Palkovics részéről, mert azóta is minden illetékes 218-ról beszél.17.oldalt érdemes figyelmesen olvasni.
Egy relációanalízis alkalmával én egy 4-est válaszolnék.Ezt már tavaly nyáron mind olvastunk...a 256 db-os Lynx rendelés vélhetően nyelvbotlás volt Palkovics részéről, mert azóta is minden illetékes 218-ról beszél.
Engem inkább az érdekelne hogy hol találtál most rá erre az egy évvel ezelőtti linkre? Az biztos hogy nem itt fórumon olvastad, mert ha bemásolod ezt a linket a fórum keresőjébe, akkor 24 találatod ad rá. Ott se találhattad, ahol közzé szokták tenni, mert a "kormányváltás" miatt épp archiválták az előző négy évet (=elérhetetlenné vált)...17.oldalt érdemes figyelmesen olvasni.
@vasszekely - ne szomorkodj!Ezt már tavaly nyáron mind olvastunk...a 256 db-os Lynx rendelés vélhetően nyelvbotlás volt Palkovics részéről, mert azóta is minden illetékes 218-ról beszél.
4-es?Egy relációanalízis alkalmával én egy 4-est válaszolnék.
A állítás hamis, B állítás igaz...
vagyis szerinted 256 az igazi rendelés szám?A állítás hamis, B állítás igaz...
Hogy mennyi a pontos szám nem tudjuk, de minimum 256db alváz biztosan kell. Palkovics szerintem nem szokott ilyen konkrét számokban félrebeszélni. Hogy azóta mennyi az annyi (több?), azt nem tudom.vagyis szerinted 256 az igazi rendelés szám?
Szerintem is több kell majd, csak Palkovicson kívül senkitől nem hallottuk ezt a számot. Volt külön rádió és tv műsor Lynxről, ahol a tábornokok és MG is következetesen 218-at mondott. Véléhetően a 218 van leszerződve így első körben, de nyilván a végén több lesz...Hogy mennyi a pontos szám nem tudjuk, de minimum 256db alváz biztosan kell. Palkovics szerintem nem szokott ilyen konkrét számokban félrebeszélni. Hogy azóta mennyi az annyi (több?), azt nem tudom.