láctalpas , és elég alacsony , ráadásul platója van , olyan mintha a "tornyának" nem lenne csöve csak egy doboz ... nagyon furaMi a bánatos f.....ez?! 8x8?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
láctalpas , és elég alacsony , ráadásul platója van , olyan mintha a "tornyának" nem lenne csöve csak egy doboz ... nagyon furaMi a bánatos f.....ez?! 8x8?
Nem lehet hogy valami mission master féle csak lánctalpas? Az eleje a lámpája meg mint a Lynx!láctalpas , és elég alacsony , ráadásul platója van ... nagyon fura
Ott a pont!láctalpas , és elég alacsony , ráadásul platója van , olyan mintha a "tornyának" nem lenne csöve csak egy doboz ... nagyon fura
kicsit úgy nézki mintha a műszaki lynxen a emelő helyett a 120-as lynx tornya lenneláctalpas , és elég alacsony , ráadásul platója van , olyan mintha a "tornyának" nem lenne csöve csak egy doboz ... nagyon fura
Lehet nem platós csak nagyobb a torony és ezért látszik annak' ez akkor a 120-as lenne?!kicsit úgy nézki mintha a műszaki lynxen a emelő helyett a 120-as lynx tornya lenne
Lehet nem platós csak nagyobb a torony és ezért látszik annak' ez akkor a 120-as lenne?!
Ez a Leo2 (segge) az ADS-el, meg az új toronnyal az eurosatory-s képről. Vagy legalábbis az biztosan szerepel benne.
elégé platónak nézki , kb mint a műszaki lynx hátulja
.Jó lesz, jó lesz!!!!
A Rheinmetall számos újítást mutat be az Eurosatoryban
1.Jó lesz, jó lesz!!!!
Neeem, azt a BWnek csinálják.Itt a megfejtés a magyar 8x8-ra. "neue Version des Panzers Fuchs.."
Láttam, már töröltem is a hozászólásom. Megkönnyebbültem kicsit.
Akkor a Caracal lesz a neve az új kerekesnek (új Fuchs 3)!Jó lesz, jó lesz!!!!
Be lesz mutatva:Akkor a Caracal lesz a neve az új kerekesnek (új Fuchs 3)!
Az Apex Predator meg 120-as Lynx, lesz.
NEkem ezt fordította:Be lesz mutatva:
...
- új (HU) 8x8
- caracal 4x4
- új Fusch
Az apex predator csak csúcsragadozót jelent, nem ez lesz a neve.
Ez nem vmi platform mondjuk loitering munitionak, HERO-nak stb?Mi a bánatos f.....ez?! 8x8?
Nem volt egyértelmű. De a caracal az 4x4-es, nem az új fusch.NEkem ezt fordította:
Rheinmetall has announced a number of innovations for the Eurosatory international arms fair in Paris, including a large-caliber combat vehicle and the Caracal, a new version of the Fuchs tank and a new wheeled howitzer.
Megjegyzés:
De most komolyan azt gondoltad, hogy azt hiszem, hogy Apex predator lesz a neve?