Én úgy tudom a schwerer waffentrager az ifv boxer a németek új közepes koncepciójàban. Legalábbis nekem így hivatkoztak rá.Azok külön listazva vannak alatta, szóval biztosan két különböző járműről van szó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én úgy tudom a schwerer waffentrager az ifv boxer a németek új közepes koncepciójàban. Legalábbis nekem így hivatkoztak rá.Azok külön listazva vannak alatta, szóval biztosan két különböző járműről van szó.
„Világszerte ismertek a nagy hatótávolságú Assegai közvetett tűz technológiánkról, és örülünk, hogy egy új partner nemzetet üdvözölhetünk az Assegai családban” – mondja Jan-Patrick Helmsen, a Rheinmetall Denel Munition ügyvezető igazgatója"
Ez az eredeti sajtóközlemény.Unnamed NATO customer orders Rheinmetall’s 155mm artillery ammunition
German arms manufacturer Rheinmetall announced just this week that a NATO customer has just placed an order with the Group’s South African subsidiary Rheinmetall Denel Munition to supply 155mm ammunition from its tried-and-tested Assegai product line. According to a press release from...defence-blog.com
A meg nem nevezett NATO-ügyfél a Rheinmetall 155 mm-es tüzérségi lőszereit rendeli
Az assegai lőszercsalád az a megnövelt lőtávolságú cucc elvileg.Ez az eredeti sajtóközlemény.
Arra gondolsz, hogy mi rendeltünk még lőszert a PzH-khoz, mert rájöttek, hogy csak évek múlva fog a várpalotai gyár lőszereket gyártani és már nem lesz elég az alap lőszercsomag?
Szerinted ki volt?Ez az eredeti sajtóközlemény.
Arra gondolsz, hogy mi rendeltünk még lőszert a PzH-khoz, mert rájöttek, hogy csak évek múlva fog a várpalotai gyár lőszereket gyártani és már nem lesz elég az alap lőszercsomag?
NATO-n belül csak mi vagyunk új pzh felhasználók.Ez az eredeti sajtóközlemény.
Mások meg átadtak PzH-t és lőszert az ukránoknak, amit pótolni kellene nekik.NATO-n belül csak mi vagyunk új pzh felhasználók.
Mások meg átadtak PzH-t és lőszert, amit pótolni kellene.
Ki rendelte már meg eddig? Vagy lehet hogy félreértem és nem csak a legújabb változatról van szó?„Világszerte ismertek a nagy hatótávolságú Assegai közvetett tűz technológiánkról, és örülünk, hogy egy új partner nemzetet üdvözölhetünk az Assegai családban” – mondja Jan-Patrick Helmsen, a Rheinmetall Denel Munition ügyvezető igazgatója"
„Világszerte ismertek a nagy hatótávolságú Assegai közvetett tűz technológiánkról, és örülünk, hogy egy új partner nemzetet üdvözölhetünk az Assegai családban” – mondja Jan-Patrick Helmsen, a Rheinmetall Denel Munition ügyvezető igazgatója"
Mások meg átadtak PzH-t és lőszert az ukránoknak, amit pótolni kellene nekik.
https://www.northdata.com/Rheinmetall+AG,+Düsseldorf/HRB+39401
27 wordmarks: Anker, Artego, Assegai, Caracal, Fox, Fuchs, Guidia, HX3, Jaguar, Kangal, Kodiak, LYNX, Mira, Natter, Ozelot…
Terveznek valami torok robotkutyat?
MIRA brings the mobility revolution to the street with teleoperation
Én is baszkiElőször teleportatint olvastam. Mondom magamban, az tényleg forradalmi.
Jo nagy nesze semmi, fogd meg jol...
A prezi leirata
Csak gyorsan átfutottam. A kérdések között elsőként a Panther-ről beszéltek. Pappenger szerint jelenleg 15-20 milliós ára van az a7-nek. A Panther-t szeretnék a Leopard-nál olcsóbban adni, de pl. a koreai K2 árával nem tudnak versenyezni.