Én úgy tudom a schwerer waffentrager az ifv boxer a németek új közepes koncepciójàban. Legalábbis nekem így hivatkoztak rá.Azok külön listazva vannak alatta, szóval biztosan két különböző járműről van szó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én úgy tudom a schwerer waffentrager az ifv boxer a németek új közepes koncepciójàban. Legalábbis nekem így hivatkoztak rá.Azok külön listazva vannak alatta, szóval biztosan két különböző járműről van szó.
„Világszerte ismertek a nagy hatótávolságú Assegai közvetett tűz technológiánkról, és örülünk, hogy egy új partner nemzetet üdvözölhetünk az Assegai családban” – mondja Jan-Patrick Helmsen, a Rheinmetall Denel Munition ügyvezető igazgatója"
Ez az eredeti sajtóközlemény.![]()
Unnamed NATO customer orders Rheinmetall’s 155mm artillery ammunition
German arms manufacturer Rheinmetall announced just this week that a NATO customer has just placed an order with the Group’s South African subsidiary Rheinmetall Denel Munition to supply 155mm ammunition from its tried-and-tested Assegai product line. According to a press release from...defence-blog.com
A meg nem nevezett NATO-ügyfél a Rheinmetall 155 mm-es tüzérségi lőszereit rendeli
Az assegai lőszercsalád az a megnövelt lőtávolságú cucc elvileg.Ez az eredeti sajtóközlemény.
Arra gondolsz, hogy mi rendeltünk még lőszert a PzH-khoz, mert rájöttek, hogy csak évek múlva fog a várpalotai gyár lőszereket gyártani és már nem lesz elég az alap lőszercsomag?
Szerinted ki volt?Ez az eredeti sajtóközlemény.
Arra gondolsz, hogy mi rendeltünk még lőszert a PzH-khoz, mert rájöttek, hogy csak évek múlva fog a várpalotai gyár lőszereket gyártani és már nem lesz elég az alap lőszercsomag?
NATO-n belül csak mi vagyunk új pzh felhasználók.Ez az eredeti sajtóközlemény.
Mások meg átadtak PzH-t és lőszert az ukránoknak, amit pótolni kellene nekik.NATO-n belül csak mi vagyunk új pzh felhasználók.
Mások meg átadtak PzH-t és lőszert, amit pótolni kellene.
Ki rendelte már meg eddig? Vagy lehet hogy félreértem és nem csak a legújabb változatról van szó?„Világszerte ismertek a nagy hatótávolságú Assegai közvetett tűz technológiánkról, és örülünk, hogy egy új partner nemzetet üdvözölhetünk az Assegai családban” – mondja Jan-Patrick Helmsen, a Rheinmetall Denel Munition ügyvezető igazgatója"
„Világszerte ismertek a nagy hatótávolságú Assegai közvetett tűz technológiánkról, és örülünk, hogy egy új partner nemzetet üdvözölhetünk az Assegai családban” – mondja Jan-Patrick Helmsen, a Rheinmetall Denel Munition ügyvezető igazgatója"
Mások meg átadtak PzH-t és lőszert az ukránoknak, amit pótolni kellene nekik.
https://www.northdata.com/Rheinmetall+AG,+Düsseldorf/HRB+39401
27 wordmarks: Anker, Artego, Assegai, Caracal, Fox, Fuchs, Guidia, HX3, Jaguar, Kangal, Kodiak, LYNX, Mira, Natter, Ozelot…
Terveznek valami torok robotkutyat?![]()
MIRA brings the mobility revolution to the street with teleoperation
Én is baszkiElőször teleportatint olvastam. Mondom magamban, az tényleg forradalmi.
Jo nagy nesze semmi, fogd meg jol...
A prezi leirata
Csak gyorsan átfutottam. A kérdések között elsőként a Panther-ről beszéltek. Pappenger szerint jelenleg 15-20 milliós ára van az a7-nek. A Panther-t szeretnék a Leopard-nál olcsóbban adni, de pl. a koreai K2 árával nem tudnak versenyezni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..