Most még, nemsokára a gyümölcs is, meg a chip is igazi kincs lesz, szerintem gondold át !Gyümülcsnappal meg céges laptop-pal nem fogsz levenni a lábamról
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most még, nemsokára a gyümölcs is, meg a chip is igazi kincs lesz, szerintem gondold át !Gyümülcsnappal meg céges laptop-pal nem fogsz levenni a lábamról
az elvtársak ráígértekMost még, nemsokára a gyümölcs is, meg a chip is igazi kincs lesz, szerintem gondold át !
Ahogy most kinéz, hosszabb távon lehet pénzen túl is jobban jársz velük! Németek szerintem kuka pár éven belül, de mondjuk ezt TE jobban tudod sanszosan mint én...az elvtársak ráígértek
Húha!
Broncot? Ulamisten!1. Mindenki csatlakozik mindenhez, csak aztán leszalja...
2. Én nem bánom, ha veszünk Blonco-t, meg azt a kicsi embelnélküli bőlöndcipelőt, de előbb támadó fegyveleket vásáloljunk!
@pöcshuszár miss júliusát!Broncot? Ulamisten!
1. Mindenki csatlakozik mindenhez, csak aztán leszalja...
2. Én nem bánom, ha veszünk Blonco-t, meg azt a kicsi embelnélküli bőlöndcipelőt, de előbb támadó fegyveleket vásáloljunk!
Broncot? Ulamisten!
Így terjed a hülyeség!@pöcshuszár miss júliusát!
de előbb támadó fegyveleket vásáloljunk!
Nem írtam köze van hozzá, de a Bronco nálad mint tudjuk miss júlisu! Vagy augusztus?Így terjed a hülyeség!
Szóval sem említettem, hogy a RM-nak bármi köze lenne a Bronco-hoz. Egyszerűen a prezentációjukban egy horror számot látok egy olyan programban, amihez elvileg nincs (tudtommal) saját járművük. Ez vagy azt jelenti, hogy fejlesztenek sajátot (elég közel van az a 2023H2), vagy fingom sincs, hogy mivel akarnak beszállni.
Balkezes kalapács nem kéne? Tudok olcsón eladót!
Ne haragudj hogy meg akasztom a gondolatmenetedet, de ki mondta hogy te azt mondtad hogy az rm-nak köze van a bronconak?Így terjed a hülyeség!
Szóval sem említettem, hogy a RM-nak bármi köze lenne a Bronco-hoz. Egyszerűen a prezentációjukban egy horror számot látok egy olyan programban, amihez elvileg nincs (tudtommal) saját járművük. Ez vagy azt jelenti, hogy fejlesztenek sajátot (elég közel van az a 2023H2), vagy fingom sincs, hogy mivel akarnak beszállni.
Balkezes kalapács nem kéne? Tudok olcsón eladót!
Előfordult már veled, hogy hosszabb fórumozás után nekiálltál tényleg raccsolni?1. Mindenki csatlakozik mindenhez, csak aztán leszalja...
Még jó, hogy beidéztem a 3 hozzászólást, amelyik ide a RM topicba került....Ne haragudj hogy meg akasztom a gondolatmenetedet, de ki mondta hogy te azt mondtad hogy az rm-nak köze van a bronconak?
Így terjed a hülyeség...!
Lehet, hogy Tourett syndromás és tikkel!Előfordult már veled, hogy hosszabb fórumozás után nekiálltál tényleg raccsolni?
" Így terjed a hülyeség!Még jó, hogy beidéztem a 3 hozzászólást, amelyik ide a RM topicba került....
Közted és @hunemperor között az a különbség, hogy ő tudja magáról, hogy nem szabad komolyan venni, és ezt igen komolyan is veszi (lásd még penetráns írásbeli raccsolás)!
Te viszont....
Szóval akkor ezt is megtudtuk....!
?Nincs nekem bajom azzal ha valaki az, de miért így kell bevallania...?