Majd egyszer! Sajnos még egy kapavágás nem történt.RM-Denel lőszergyár promó videó - a várpalotai is hasonlóan fog működni vélhetően.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd egyszer! Sajnos még egy kapavágás nem történt.RM-Denel lőszergyár promó videó - a várpalotai is hasonlóan fog működni vélhetően.
Vélhetően csokigyerekekkel?RM-Denel lőszergyár promó videó - a várpalotai is hasonlóan fog működni vélhetően.
Amilyen munkaerőhiány van, az sem lehetetlen!Vélhetően csokigyerekekkel?
Na a nap kérdése ez engem is éreekelne!Lynx mikorra varhato saccperkb?
Már meg lett mondva, hogy "idén"!Na a nap kérdése ez engem is éreekelne!
Komolytalan vagy!Már meg lett mondva, hogy "idén"!
Ott a pont. Ahogy azt nem mondtam meg napra pontosan nektek mikor jön a pzh. Ezt sem fogom.Már meg lett mondva, hogy "idén"!
Én csak idéztem @krisss -t...Komolytalan vagy!
Ezt is fogjuk gyártani ?Megkapta Magyarország a világ egyik legjobb fegyverét, de ez még csak a kezdet
Elkezdtek megérkezni Magyarországra a Magyar Honvédség új Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackjai. Túlzás nélkül ezzel a világ egyik legjobb önjáró tüzérségi rendszerét kapják meg a magyar katonák, az északkeleti határ túloldalán éppen ódákat zengenek az ukrán katonák az eszköz képességeiről...www.portfolio.hu
PZH2000-estt? Nem, ezt nem fogjuk gyártani.Ezt is fogjuk gyártani ?
PZH2000-estt? Nem, ezt nem fogjuk gyártani.
A HX3 alapú löveget amiről a cikk cégén írnak azt elvileg fogjuk gyártani, vagy legalábbis összeszereljük Zalában, ha minden ig
Pedig Zalában akarják gyártani ha jól tudom... Vélhetően a teherautó készen érkezik, a löveg és az elektronika is kívülről jön, inkább összeszerelésről lehet szó leginkább...Zalának nem lesz kapacitása erre.
Rábába ránézésre is beleillek.
Győrben eszementen rekonstruálnak.Pedig Zalában akarják gyártani ha jól tudom... Vélhetően a teherautó készen érkezik, a löveg és az elektronika is kívülről jön, inkább összeszerelésről lehet szó leginkább...
Lehet hogy a HX3-asokat akarják licenc-gyártani ott - csak tipp...Győrben eszementen rekonstruálnak.
Csarnokokat meszelik átépítik. fejezik a felsővezetőket..
Valami ott készül.
Honnan tudod?Győrben eszementen rekonstruálnak.
Csarnokokat meszelik átépítik. fejezik a felsővezetőket..
Valami ott készül.
Egyszerűbb ha azt mondod h nem tudod....nem mondtam meg napra pontosan nektek mikor jön a pzh. Ezt sem fogom.
A radart is kérdezzétek meg!Egyszerűbb ha azt mondod h nem tudod.
Téged sem zaklatnak, nekünk se fáj, hogy tudod, de nem mondod el.
Most jött/jönnek a Pzh-k, + pénteken kiderült, lesznek új alakulatok, legyetek elfoglalva ezekkel, ne legyetek telhetetlenekLynx mikorra varhato saccperkb?
Kit érdekelnek az alakulatok, meg is érdemli akinek az a hobbija...! A tekknika a lényeg , az gyüjjön má!Most jött/jönnek a Pzh-k, + pénteken kiderült, lesznek új alakulatok, legyetek elfoglalva ezekkel, ne legyetek telhetetlenek