K
kamm
Guest
A lengyelek mar bevasaroltak szazezer amerikai meg koreai hkt, ok kiesnek.Van azért még érdekesség:
Nos melyik kelet-európai országra gondolhatott még a "költő"?
Mert jelenleg ilyen ország csak a Csehszlovákok lesznek, a Lengyelek, meg mi.
A lengyelek nem hinném, hogy nagy tervekkel lennének a Leo-ikkal.
A romanok az itteni seggekben vannak fenn olyan magasan, hogy a reggelinket latjak, ok is kiesnek.
A szlovakok egyszeruen egy nemletezo orszag, nemletezo hadsereggel, tokeletesen sulytalan, nemigen rugnak labdaba barmiben is.
A baltiak meg egyutt sincsenek akkora sereg, mint akarcsak a magyarnak kellene lennie, erosen ketlem, hogy ok beleugrananak egy uj hkba.
A csehek szerintem szarnak magasrol a temara, de ok egyedul sanszosak meg a HM mellett... viszont DJ Bobo ehhez szerintem nagggyon keves.
Ezt mar sokszor elmondtuk, hogy ez az egyetlen, egeszen kiveteles eselyunk hk gyartast szerezni, de sajnos DJ Bobo es kerti torpe csapata szerintem ehhez tul gyava es tehetetlen.A csehszlovákoknak összesen kinéz 2 zl. A4-es. Nekünk meg jelenleg csak 12 van.
Erre nem hinném, hogy programot fognak építeni. Az ukránok meg bár kapnak jelentős mennyiséget, de kérdés, hogy mi marad belőle upgrade alapnak.
Ehhez a Maroth-fele vision kellett volna, nem ennek a tevemaci balfeknek a helybenjaros tokoreszese. Sajnalni fogjuk meg ezt, de nagyon, ha eluszik a KF-51...
Ez a PULS, amirol mar tettem be kepet a temaja ala, ahol az M270 cartridge van ra felteve.Igen, erről már hallottunk. Kérdés, hogy mi lesz belőle. Nem tudom, hogy megkapnák-e a PrSM rakétákat gyártásra.
Nyilván mi is várunk valamire...
De ugye ne feledjük a KMW meg az Elbittel bútorozott össze...
Ezzel együtt ugye a RM-nak is megvan már a tüzérségi együttműködésük az Elbittel.
Érdekes fordulat lenne, ha a HX alapra felkerülne az ELBIT indítója, amivel lehetne az izraeli teljes rakéta palettát is kilőni, míközben elfogadná a LM kazettáit is....