Épp írni akartam azokat is ide hoztak megse vettünk belőleSzerintem azért amiért régebben idehozták a skyrangert meg a hx3-at.. Mutogatni a fejeseknek hátha megtetszik nekik és vesznek belőle....
Holnap hány kor kezdődik az átadó?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Épp írni akartam azokat is ide hoztak megse vettünk belőleSzerintem azért amiért régebben idehozták a skyrangert meg a hx3-at.. Mutogatni a fejeseknek hátha megtetszik nekik és vesznek belőle....
Naná!Épp írni akartam azokat is ide híztak megse vettünk belőle
Épp írni akartam azokat is ide hoztak megse vettünk belőle
Holnap hány kor kezdődik az átadó?
Akkor legyen oly kedves és akkor helikopaterezzen leMire a Viktor odaér.
Egyenlore csak a lynxet sikerült meg venniHolnap lesz a hivatalos!
Sok minden itt van amit el akarnak adni vagy már meg is vettük!
Meg a HERO drónokat, meg a lőszergyártó-technológiájukat...Egyenlore csak a lynxet sikerült meg venni
HeroEgyenlore csak a lynxet sikerült meg venni
Igaz de én láncos meg kerekes járműre gondoltam na.. ami 1-2tonna felett van minimum abból csak a lynx…se a mobil légvédelmi,hx3,kf51 et nem vettük meg és gyanús hogy nem most fogjuk ebből valamelyiket bejelenteni de ha holnap előzik egyet is veszünk akkor a parancsnokom kerítés szaggató palinkajabol iszom.Meg a HERO drónokat, meg a lőszergyártó-technológiájukat...
Eléggé jól megy a biznisz itt a Pappinak.
HX3-löveg és Skyranger-30 2025 előtt biztos, hogy nem lesz késztermék, a KF-51 meg még akkor sem!Igaz de én láncos meg kerekes járműre gondoltam na.. ami 1-2tonna felett van minimum abból csak a lynx…se a mobil légvédelmi,hx3,kf51 et nem vettük meg és gyanús hogy nem most fogjuk ebből valamelyiket bejelenteni de ha holnap előzik egyet is veszünk akkor a parancsnokom kerítés szaggató palinkajabol iszom.
Baszódjanak meg.HX3-löveg és Skyranger-30 2025 előtt biztos, hogy nem lesz késztermék, a KF-51 meg még akkor sem!
Szóval annyira nem baj hogy ezeket még nem vettük meg...
A nagy nemet ipar…már csak a hírneve maradt megHX3-löveg és Skyranger-30 2025 előtt biztos, hogy nem lesz késztermék, a KF-51 meg még akkor sem!
Szóval annyira nem baj hogy ezeket még nem vettük meg...
Inkább izraeli és török vonalat kellene nyomni. Elbit augusztusban leszállította a márciusban rendelt első ATMOS lövegeket és PULS indítókat Dániának! Már indulhat is ott a kiképzés az új eszközökre - árban is alatt vannak az európai és amerikai cuccokhoz képes! Szóval Pappi lehúzhatja magát az 1:1-es makettjeivel, amiket idehoz eladni!A nagy nemet ipar…már csak a hírneve maradt meg
Amúgy LUNA-t nem rég küldték Ukrajnába éles tesztre, szóval kiderül mennyire "szereti" az orosz elektronikai zavarást.Skyranger torony van kiállítva, kicsit odébb drónok (hero és luna)
Ő egy folytában érdekeseket mond - akár csak Münchhausen báró...
Nem te hanem papperger.Mondj egy olyan állításomat, aminek nem volt köze a valósághoz. De ne olyat, amiben én is úgy fogalmaztam, hogy esetleg, lehetséges ez is. Mert most sem tudom, hogy lesz-e bejelentés, vagy nem. De hogy holnap gyárátadó és ott lesznek a fő fejesek, az tuti. Feltételes módban írtam, hogy akkor, akár mondhatnak is valami érdekeset. Nem biztos hogy úgy lesz, de akár úgy is lehet.
Pappergerre gondoltam, nem rád!Mondj egy olyan állításomat, aminek nem volt köze a valósághoz. De ne olyat, amiben én is úgy fogalmaztam, hogy esetleg, lehetséges ez is. Mert most sem tudom, hogy lesz-e bejelentés, vagy nem. De hogy holnap gyárátadó és ott lesznek a fő fejesek, az tuti. Feltételes módban írtam, hogy akkor, akár mondhatnak is valami érdekeset. Nem biztos hogy úgy lesz, de akár úgy is lehet.
Ha itthon gyárthatjuk a jövő két nyugat-európai tankja közül az egyiket, akkor megéri,Remek lenne, ha ennek a fejlesztését is velünk finanszíroztatnák.
A faszt, beáldozni a fejlesztési majd utàna a fenntartási költségvetésünk döntő többségét egy vanity projektre főbenjáró bűn.Ha itthon gyárthatjuk a jövő két nyugat-európai tankja közül az egyiket, akkor megéri,
Soha nem volt és lesz esély hazai tankgyártásra. Ezt elszalasztani vétek!