Igen, de nem emlékeztem hogy milyen típus. Ezek szerint joggal, mert nem írták le annó...Még te raktad be, olvass vissza!
Most már tudjuk hogy Leguan. 12 db szép mennyiség már!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, de nem emlékeztem hogy milyen típus. Ezek szerint joggal, mert nem írták le annó...Még te raktad be, olvass vissza!
Na most akkor elmondom, mi a 209-218 ha már az RM lehozta.
9 lynx alapú hídvető helyett 9 leguán lett lekérve mert sokkal nagyobb hidat is tud cipelni és nem kell kifejleszteni még azt is.
És ez KMW lesz, vagy Sima régi használt A4-esekre a RM fogja ráépíteni a hidat? Ugyebár van nekik még pár használt A4.Na most akkor elmondom, mi a 209-218 ha már az RM lehozta.
9 lynx alapú hídvető helyett 9 leguán lett lekérve mert sokkal nagyobb hidat is tud cipelni és nem kell kifejleszteni még azt is.
Egy kérdés: ha 3,7m magas Lynxnek le kell szedni a RCWS-ét, hogy bárhová elvigyék, ez a dög hogy a francba fog közlekedni?
Ehh. Ilyet akartak Lynx alapon?
A műhely/szervíz az szerintem nem "combat support" az angol terminológiában, inkább csak "support".
Combját Service Support, magyarul harci kiszolgáló támogató.
Igen és a fenéklemez elég pofás.
Na láthatóan van pár gép ami készülget.
Igen és a fenéklemez elég pofás.
Hivatalból volt ott!Régi ismerős. Nem, nem Lölő.
A Sváb Klausz gazsulál itt háttal?Régi ismerős. Nem, nem Lölő.
Szóval mégsem tettek le a hx3 155-ről...Nagy volt a buli. 200 hazai és külföldi vendéggel
Vegre. Mar vagy 3x rakerdeztem, es mindig ignoraltal, kezdett gyanus lenni, de nem eroltettem, mert sejtettem, hogy nem veletlenul nem jon valasz...Na most akkor elmondom, mi a 209-218 ha már az RM lehozta.
Mibű gondolod?Szóval mégsem tettek le a hx3 155-ről...