RCWS lehet... Büffelre is DeFNder lesz?Mi van letakarva rajta?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
RCWS lehet... Büffelre is DeFNder lesz?Mi van letakarva rajta?
Ez a buli nem nekünk szólt, több volt a külföldi mint a hazai meghívott. Igazából innentől több bemutató lesz itt mint Unterlüssben mert ez a "legszexibb üzemük " Európában.Ezt a SurvivoR-t nem nagyon értem...
Ez a buli nem nekünk szólt, több volt a külföldi mint a hazai meghívott. Igazából innentől több bemutató lesz itt mint Unterlüssben mert ez a "legszexibb üzemük " Európában.
Inkább magángépezik Sármellékre. Sokat kell utazni azért, hogy mindenhová jusson egy Lynx-gyár!Pappi ide is költözhetne. Egerszegen alacsonyak a bérleti díjak, meg azért ott van a festői Zalaszentgrót.
Tapolcán még a híres Y házakban is kapna kecót.
Azt nemtom, de mintha, ma is ő ülne ott.A Sváb Klausz gazsulál itt háttal?
Régi ismerős. Nem, nem Lölő.
Kik ezek?Régi ismerős. Nem, nem Lölő.
Balról jobbraKik ezek?
Tehát lett avatva még egy tesztpálya. Vagy a régit ujra.
Lengyel, Német és Olasz katonák voltak itt, ha jól látom.Tehát lett avatva még egy tesztpálya. Vagy a régit ujra.
De jönnek még az ipari parkba az RM beszállítói.
Sajnos a dróngyàrtás helyszínét továbbra sem mondták.
Ja, oke, en azt hittem, a Lolore mondod hogy az nem o. Igen, a kopasz pont ugy nez ki, mint a davosi ordog...Balról jobbra
Maróth, Mészáros és a kopasz passz. De ez utóbbi tegnap a minisztériumban is tárgyalt. Vagy RM fejes, de @Irsai Olivér szerint scháb klausz.
A zalaegerszegi Rheinmetall Hungary gyár pénteki ünnepélyes megnyitója kapcsán a haderőfejlesztés jelenlegi állapotát értékelte dr. Porkoláb Imre dandártábornok, védelmi innovációért felelős miniszteri biztos az M1 Ma reggel című műsorában augusztus 21-én, hétfőn...
A hadiipar erősödésével erősebbé válik Magyarország is
A zalaegerszegi Rheinmetall Hungary gyár pénteki ünnepélyes megnyitója kapcsán a haderőfejlesztés jelenlegi állapotát értékelte dr. Porkoláb Imre dandártábornok, védelmi innovációért felelős miniszteri biztos az M1 Ma reggel című műsorában augusztus 21-én, hétfőn. A dandártábornok szerint a...honvedelem.huMa reggel, 2023.08.21-i adás
mediaklikk.hu
(15:20-tól kezdődik)
Ezt mondja, vagy csak bele lehet érteni a szövegbe? Nem tudtam még meghallgatni.Tehát a Lynxen is Hero lesz...
Hát ha azt a teknőt itt kendácsolták össze akkor az már nem olyan rossz...
Hát, nekünk ebből szerintem nem osztanak.@alali77 mostanában nagyon eltűnt. Vadul körmöli a tendert! (Természetesen csak szívom a véred )
Jajj Kovács Gyula megint szagért:Szakértők.
Szakértők mindenütt.
Belépés a Facebookra
Ha belépsz a Facebookra, elkezdhetsz tartalmakat megosztani és megkeresni a barátaidat, a családtagjaidat, az ismerőseidet.www.facebook.com
Nem értem, hogy miért akar okoskodni, ha alapvető dolgokkal nincs tisztában, pl: hogy már bőven nem 2 lynx van, hanem 10 fölött és már lőni is tud, egy pár példány, meg, hogy a próbagyártás már rég véget ért...."A lényeg: nem értem milyen Lynxről hamukázik a Bobherceg. Van az országban két demo példány, ahol a test és a torony még nincs szinkronban, így lőni nem lehet vele. Nem tudok róla. hogy a zalaegerszegi gyárból kigördült volna az első példány, arról sem, hogy megérkezett volna a Rheinmetalltól a megrendeltekből az első példány. A teljes hadipar megújítási koncepció német hadiiparra alapozva, a Maróth féle beszerzési szerződések, mind az orosz-ukrán háború kezdete előtt születtek. A háború gyökeresen megváltoztatta a viszonyokat. Az atlanti szövetség erején felül támogatja Ukrajna honvédő harcát. Ehhez képest nem szempont, hogy az amúgy is vonakodó szövetséges Magyarországnak milyen érvényes szerződései vannak. Kizártnak tartom, hogy amíg a háború tart, Magyarországra érjen a megrendelt 44 db Leo 2A7HU. Leo 2A7U lesz azokból. A gyártó gépek és a nyersanyag is késni fog. Zalaegerszegen volt alapkő letétel, bokrétaünnepség, üres üzemcsarnok átadás, most egy végtelenbe nyúló próbaüzem fog kezdődni.
A fenti kommentem azt az illúziót is keltheti, hogy az orosz-ukrán háború tett be a magyar haderőreformnak. Nem. Az, hogy a magyar hadiipar felélesztésére alapozzuk a haderő átfegyverzését, eleve képtelenséggé tette a 2026-os határidőt. Már Benkő is korrigált 2030-ra, de a körülmények jelen alakulása szerint nincs határidő, a haderőreform elmarad, ezzel beáll a rendszerváltás óta elvetélt reformok sorába."