Az annyira nem fajsúlyos egy dollártíz/száz milliós üzletben csak kínos.Meg a targyalo asztalnal egyik vezeto altal keretlen es izlestelen viccekkel is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az annyira nem fajsúlyos egy dollártíz/száz milliós üzletben csak kínos.Meg a targyalo asztalnal egyik vezeto altal keretlen es izlestelen viccekkel is.
Meg kritikan aluli reszunkrol, nekem egett a pofam mikor hallottam hogy ezek a nemzetemet kepviselik egy fontos dollartiz/szaz millios uzletnel…Az annyira nem fajsúlyos egy dollártíz/száz milliós üzletben csak kínos.
Erről mesélj részletesebben!Meg a targyalo asztalnal egyik vezeto altal keretlen es izlestelen viccekkel is.
Tudom, csak ironizáltam. És szeretném ha nem is felejtenék el az emberek, már az a kevés akit érdekel a téma, vagy azok akiket erre vet az internetes bojongásuk.Megdolgoztunk ezért az állapotért a döntésképtelenséggel és az állandó csapongással és a partnereink évekig tartó hitegetésével, valamint a nekik tett ígéretek telibe szarásával....
Naja, penz beszel, kutyaszar pattog. De amikor utana kiderul, hogy penz sincs, akkor meg duplan kinos hogy meg proli is volt a ruppotlannak bizonyult targyalofel.Az annyira nem fajsúlyos egy dollártíz/száz milliós üzletben csak kínos.
Csak összejött a TSZ elnök tempó?Meg kritikan aluli reszunkrol, nekem egett a pofam mikor hallottam hogy ezek a nemzetemet kepviselik egy fontos dollartiz/szaz millios uzletnel…
Név nélkül esetleg belefer...?Meg kritikan aluli reszunkrol, nekem egett a pofam mikor hallottam hogy ezek a nemzetemet kepviselik egy fontos dollartiz/szaz millios uzletnel…
Bobora gondol szerintem! Úgy halottam nem szeretnek vele tárgyalni!Név nélkül esetleg belefer...?
De mi volt, ami faragatlan volt?Bobora gondol szerintem! Úgy halottam nem szeretnek vele tárgyalni!
Pl. holokausztus viccet mesélni izraelieknek - csak egy tipp...De mi volt, ami faragatlan volt?
Neeem, ezt nem hiszem. Londoni nagykovet volt, csak ragadt ra valami a koszon kivul is...Pl. holokausztus viccet mesélni izraelieknek - csak egy tipp...
Hat, oket meg pont nem kedveli senki.Izraeliekről hallani amúgy, hogy nem kedvelik Bobot...
Hahaha, jo, de mi volt a rossz poen?
Pedig velük pont igyekszik Orbán is jóban lenni, meg jó néhány cuccot akarna a HM venni onnan ha lenne pénz...Hat, oket meg pont nem kedveli senki.
HAHAHAHAHA - soha nem lesz.Pedig velük pont igyekszik Orbán is jóban lenni, meg jó néhány cuccot akarna a HM venni onnan ha lenne pénz...
Azaz valószínűleg a magyar kormánynak kell adni a hitelt a görög Lynx vásárláshoz/helyi gyártáshoz és vállalni a kockázatot ha valamiért nem tudnák teljesíteni a görögök a sok évre elosztott részletfizetést...Benne van a cikkben. Megállapodtak az export gördülékenyebb feltételeiben. Ha az RM eladna más országnak Magyarországon gyártott szajrét, akkor ennek teljesítésére mondjuk az RM-en, felül kormányok közti G2G megállapodás keretében Magyarország is garanciát vállal. Mivel itthon hatékonyan tudjuk ösztönözni az RM+ét mondjuk a LYNX leszállítására, akkor is ha meggondolná magát , hisz az exportban mi is érdekeltek lennénk
Van meg par kikoto amit el tudnak nekunk adni 70+evre es rendezve is van a szamla egy reszeAzaz valószínűleg a magyar kormánynak kell adni a hitelt a görög Lynx vásárláshoz/helyi gyártáshoz és vállalni a kockázatot ha valamiért nem tudnák teljesíteni a görögök a sok évre elosztott részletfizetést...
Ezt nem hinném.Azaz valószínűleg a magyar kormánynak kell adni a hitelt a görög Lynx vásárláshoz/helyi gyártáshoz és vállalni a kockázatot ha valamiért nem tudnák teljesíteni a görögök a sok évre elosztott részletfizetést...
Pedig még le is fordítottad a görög írást a Lynx topikban... A hét elején volt a közlönyben, hogy megkezdték a minősített adatok cseréjéről és kölcsönös védelméről szóló magyar-görög egyezmény kidolgozását. Ez szokott lenni az első lépés a lehetséges fegyverüzletek előtt. Majd meglátjuk mi lesz belőle... a görögök valószínűleg megírják majd a részleteket.Ezt nem hinném.
Fura lenne, ha egy eurós állam fizetésképtelen lenne. Anno is a többiek adtak a görögöknek zsét, kben az euró borul.
Sztem ez a garancia inkább fordítva működik. Ha az RM becsődölne, elállna bármely okból a biznisztől, a magyar állam vállalja a szállítást vagy a kártalanítást.
Pl. A szlovák IFV pályázat is ilyen volt. Államok pályáztak és nem cégek. Mi,a svédek, a lengyelek. A szlovákok végül a svéd állammal kötöttek szerződést.
Azert jo sokaig puhitottak minket…mi maradtunk az egyetlen akik adnanak erre penzt nekik…Pedig még le is fordítottad a görög írást a Lynx topikban... A hét elején volt a közlönyben, hogy megkezdték a minősített adatok cseréjéről és kölcsönös védelméről szóló magyar-görög egyezmény kidolgozását. Ez szokott lenni az első lépés a lehetséges fegyverüzletek előtt. Majd meglátjuk mi lesz belőle... a görögök valószínűleg megírják majd a részleteket.
Mibűűl? De mibűl....?????Azert jo sokaig puhitottak minket…mi maradtunk az egyetlen akik adnanak erre penzt nekik…