Természetesen nem szobahőmérsékleten tartásról van szó, hanem mondjuk -25...85 Celsius fok közötti mérésekről.
Igen.
Körmendről is járnak, nem gond, ugyan akkora távolság, mint Szombathely. 30 km.
Igazán beepulhetnel oda a HTKA fórumozók kedvéért.
Szerintem nézd meg jobban, akire gondolhatsz, nem daruzik, hanem egy önjáró szállítóeszköz távirányítóját kezeli, ami épp összetekert lánctalpat visz. Már ha arra a fotóra gondoltál.
Több fotóra is. Termelési területen vedosisak ,kesztyű ,vedoszemuveg,fembetetes bakancs használata pláne egy ilyen vasas cégnél módfelett ajánlott, inkább kötelező. Ha a hanghatások nem megfelelőek kb 75-80 decibel akkor hallasvedo is.

• Tetszik
Reactions: Loken and Kávé
Igen.

Több fotóra is. Termelési területen vedosisak ,kesztyű ,vedoszemuveg,fembetetes bakancs használata pláne egy ilyen vasas cégnél módfelett ajánlott, inkább kötelező. Ha a hanghatások nem megfelelőek kb 75-80 decibel akkor hallasvedo is.
Direkt megnéztem a galériát, viselik a munkavédelmi cuccokat ahol kell.
De őket sem védi meg a munkától

Igen.

Megvan milyen munkakörökben kötelező a sisak viselése. Daruhoz biztosan előírás. Más termelési területre nem hinném. Bár minden gyár más ebben a tekintetben, sok mindenben. Targoncán, az Opelnél sem kellett, csak a polcokkal megrakott raktárban. Ahol most dolgozom, ott sem kell sisak targoncára. De láthatósági pánt, mellény, viszont igen. A termelésben dolgozóknak nem. Kesztyűt nálunk meg mindenki automatából vesz ki, akár minden nap újat, az mindenkinél van, fogyó eszköz.
Viszont kamionosoktól tudom, az Audinál a kamionsofőrök is sisakban mehetnek be a gyárba kamionban ülve is.
A munkavédelmi cipő pedig mindenhol alap szerintem, mert az viszont előírás, ahogy a láthatósági eszközök használata is logisztikai területen.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Bízzunk benne, hogy míg legyártjuk a jelenlegi darabszámot addigra lehetőség nyílik további rendelés leadására.

Nekem valaki pedzegette, hogy a Nádasdy huszárok már egy újabb rendelésből kapnak.

Aztán lehet, hogy pár percen belül megkapom, hogy "A faszt!"

1729488717566
1729488719348

1729488711759
1729488719729

Last edited by a moderator: