Nekem azért bejöttHát, ez azért elég necces volt...

Nekem azért bejöttHát, ez azért elég necces volt...
Ezen a felvételen még hajmeresztőbb a mutatvány. Nemrég volt Soproni Károly őrnagy balesete, a vége elég hasonló volt. Lehet, hogy odaát Sopi megrángatta egy angyal ruháját, hogy figyeljen, ne történjen meg újra...Hát, ez azért elég necces volt...
Úgy értettem az évfordulója volt nemrég.Ezen a felvételen még hajmeresztőbb a mutatvány. Nemrég volt Soproni Károly őrnagy balesete, a vége elég hasonló volt. Lehet, hogy odaát Sopi megrángatta egy angyal ruháját, hogy figyeljen, ne történjen meg újra...
Egy pillanatra fel is szaladt a szemöldököm ez előző válaszon, mondom én a rendszerváltás körülre emlékszem...Úgy értettem az évfordulója volt nemrég.
Hát, ez azért elég necces volt...
Nem jól fogalmaztál. Van amely légierő nem tud légifölényt kivívni, de van amelyik igen. Lásd USAF.Hát ez tök jó!
A SEAD képesség hol van? Mert legkésőbb az ukrán háború bebizonyította, hogy a légierő nem képes légifölényt kivívni a hadműveleti terület fölött sem anélkül és a Gripenhez van SEAD ajánlat! Meg hol vannak az SDB bombák? Mert az se ér rá! Töröljék a teljesen fölösleges Alca beszerzést és abból a pénzből jöhetnek is az SDB-k!
Nekem azért bejött![]()
élőben jól nézett kiNagyon laza és menő hsz volt.. Egy becsúszott hibában ami miatt ember és technika veszélyben volt mi az ami bejött neked?
Tök jó, hogy örülsz egy katonai repülőbemutatónak, mert így sokunkkal együtt rokonlélek vagy.Tudod ha pesti lennék akkor látnék gripent legalább évente egyszer de Debrecenben nem vagyunk ennyire elkényeztetve. Majd én is írok egy olvashatatlan blogot mint egyesek és eljárok az összes bemutatóra... Kérek engedélyt meghunyászkodni...
Hát, ez azért elég necces volt...
Mennyi lehetett,150-200 méter?
A gyakorlat híre az előző oldalon volt linkelve és még a fotót is a NATO oldalán találta ez az ismeretlen twitter oldal...
A gyakorlat híre az előző oldalon volt linkelve és még a fotót is a NATO oldalán találta ez az ismeretlen twitter oldal...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..