[HUN] Saab JAS-39EBS-HU Gripen

384344085-337856675480169-2390277814113021653-n.jpg

Lehet.
De attól mèg szerintem gagyi.

Amit berakott silvio másik sokkal jobb.
Ott csak a póttartájhoz engedtèk oda a műszaki katona 8 èves rajzszakkörös kisgyerekèt.

Van valami furcsa benne, az igaz, de annyira nem rossz azért. Pedig valami elismert grafikus muksó csinálta.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Repülés délután és este...

Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár Gripen pilótái október 24-én és 25-én délutáni és esti repüléseket hajtanak végre.

A repülés az éves kiképzési repülési tervnek megfelelően, a pilóták képzettségének fenntartása, illetőleg a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik.
A repülés során Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Tiszafüred, Tiszaújváros, Orosháza, valamint Békéscsaba térségében, 13:00 és 20:00 óra között előfordulhat a megszokottól eltérő nagyobb zaj- és hanghatás.

• Tetszik
Reactions: fishbed and BJani
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

AIRPOWER22 HUNAF Gripen solo display - no music

Many of you requested this. Display with no music. Enjoy the sound of the ECS :)
(ECS: Enviromental Control System, its main task being is to pressurize the cockpit, that's why it is so loud.)

AIRPOWER22 HUNAF Gripen solo display - no music

Many of you requested this. Display with no music. Enjoy the sound of the ECS :)
(ECS: Enviromental Control System, its main task being is to pressurize the cockpit, that's why it is so loud.)

Mi az a kb 5 cm széles szövet (?) körben a kabinkereten? Vannak rajta műanyag dolgok is.

Korábbi felvételeken mintha nem láttam volna és újnak tűnt.
Ott kell lennie mindegyiken, ez a 3D modell elég jól szemlélteti:
jas39_gripen_cockpit_3d_model_c4d_max_obj_fbx_ma_lwo_3ds_3dm_stl_1685478.jpg

Bizonyos szögből alig észrevehető, lezárt fülkénél kivülről szintén alig látszik, biztosan van róla esetleg a neten belsős fotó is, de most igy hirtelen egyszerűbb ezzel a grafikával prezentálnom:
jas39_gripen_cockpit_3d_model_c4d_max_obj_fbx_ma_lwo_3ds_3dm_stl_1685474.jpg

Lehet, hogy végre Sármellékre is kitelepülnek? Illene már azt a repteret is behúzni az alkalmi, vegyes feladatú bázisok közé, ha már Taszár kiesett és Szlovénia légterét is időnként mi védjük.

ADHU23: Gripenek idegenben...

A Hévíz-Balaton Repülőtéren a vadászgépek fogadása, felvezetése, végezetül pedig éjszakai letároláshoz történő felkészítése olyan gördülékenyen zajlott, mintha csak a kecskeméti katonai bázisukon járnánk.

6552942271cb9808746075.jpg