Ja. Mint egy 30 éves disney mese.Ez a színes kicsit giccses, mesefilmszerű
Ja. Mint egy 30 éves disney mese.
Lehet.A német 385. Tornadó és 122. Eurofighter mellé pont elfér, azok se jobbak semmivel se.
Lehet.
De attól mèg szerintem gagyi.
Amit berakott silvio másik sokkal jobb.
Ott csak a póttartájhoz engedtèk oda a műszaki katona 8 èves rajzszakkörös kisgyerekèt.

Mi az a kb 5 cm széles szövet (?) körben a kabinkereten? Vannak rajta műanyag dolgok is.AIRPOWER22 HUNAF Gripen solo display - no music
Many of you requested this. Display with no music. Enjoy the sound of the ECS
(ECS: Enviromental Control System, its main task being is to pressurize the cockpit, that's why it is so loud.)
A tükrök alatti árnyékolóra gondolsz? Igazából ha benne ülsz a keret sem zavaró (sokkalta rosszabbra számitottam), a pilóta szemszögéből az egész alig látszik.Mi az a kb 5 cm széles szövet (?) körben a kabinkereten? Vannak rajta műanyag dolgok is.
Korábbi felvételeken mintha nem láttam volna és újnak tűnt.A tükrök alatti árnyékolóra gondolsz? Igazából ha benne ülsz a keret sem zavaró (sokkalta rosszabbra számitottam), a pilóta szemszögéből az egész alig látszik.
Ott kell lennie mindegyiken, ez a 3D modell elég jól szemlélteti:Korábbi felvételeken mintha nem láttam volna és újnak tűnt.
![]()
Figyelmeztet a honvédség, több vármegyében is felbukkannak a Gripenek
Nagyobb zaj- és hanghatás várható.index.hu
Lehet, hogy végre Sármellékre is kitelepülnek? Illene már azt a repteret is behúzni az alkalmi, vegyes feladatú bázisok közé, ha már Taszár kiesett és Szlovénia légterét is időnként mi védjük.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..