Kevered a szezont a fazonnal, szerintem lilád nincs miről van szó, csak a megfelelő karakterszám meglegyen.
Szerintem meg simán csak gőzöd nincs arról, mit jelent egy katonai költségvetésnek kicsengetni egy nehéz dandár teljes fegyverzetére a pénzt vagy nagyobb eséllyel szimplán nagyvonalúan úgy teszel. Egy ország örülni szokott, ha kiköhög pénzt arra, hogy minden katonának a kezében legyen új, modern fegyver. Mzároltba mindig a használt, levedlett cucc megy.
És szerintem a mi katonáink is bőven örülnek, ha jut nekik minden szükséges felszerelésből... mondjuk az évtized végére. Én értem, mit mondtok, hogy ha kilőnek 10 Leopárd tankot egy háborúban, akkor azt meg fogja érezni mindenki. De ugyan úgy ha leszednek 6 Gripent az égről, azt is meg fogjuk érezni és az ezredfordulón nem kezdtünk el bérelni plusz darabszámokat arra, hogy legyen mibe átülni a pilótáknak. Konkrétan 20 év távlatából most tartunk ott, hogy az első század licencéből hiányzik egy kevés de már nem sok.
Én tényleg szeretnék olyan Magyarországban élni, ahol az lenne hadseregnél a fő kérdés, hogy van-e raktáron csúcstechnika, ha kilövik vagy lerobban az aktív használatban lévő.