Rendben , akkor most mi a mondanivalod? Mire szeretnel ezzel celozni?
Mivel kurvára nem csehek vagyunk, azon felül, hogy mi a jelenlegi helyzetük és mik a terveik otthonra, nem érdekel, hogy mit csinálnak, nem tartom kötelezőnek a másolásukat, főleg megelőzve őket a nyilatkozataik miatt, hülyén.
Tudod melyik hozzáállással van a legnagyobb gond itthon? Amelyik nem érti hogy nem adhatunk masodvonalas tuningolt szarokat a sracoknak ...ennek a kis haderonek kene vegre megvenni a legjobbat es pont
Ha visszaolvastál volna, tudnád, hogy nem a srácoknak szánom. Nem ez a favoritom ami a valaha volt legjobb és sose engedjük el, mert akkor jajj lesz. A srácoknak még több a7hu-t szeretnék és a színvonalán mindent ami kell, hogy legyen egy valódi honvédelmi erőnk. Ez itt még mindig arról szól, hogy jelenleg ez még csak elméleti síkon ês ott is elégtelen mennyiségben létezik. Ezért meglévő dolgokból filóztam kis költségvetésű, de nagy hatékonyságú harceszközön, ami simán szétfos bármit amit eltalál és eltud indulni velem mikor már én is kellek mint zs kategóriás adóalany mondjuk fogni a szlovák barátainkat amíg az első vonalas technika és a srácok a román barátainkkal mókáznak. Ennyi az egész. Senki nem álmodta ide a jövő t72-es szuperhevi railgun antigravitációs siklótankját ami kicsi nukikat lő, csak a jelenlegi szarok meglétéből fakadó lehetséges továbbhasználatukra tettem egy alternatív szerepkörre felvetést