De minimum román ügynök lesz.Mindjárt kiâtkoznak a fórumról!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De minimum román ügynök lesz.Mindjárt kiâtkoznak a fórumról!
Fogadok veled,hogy vanÉn nem akarom elhinni, hogy azokat a T-72eseket valaki komolyan felakarja piszkálni.
Úriember biztosra nem fogadFogadok veled,hogy van
Ez igaz,de a T-72-s felújítás sem az angol úriemberek sportja.Úriember biztosra nem fogad
Ugyanezt csinálják a Challenger 2-vel. Fegyver, szenzorok, lőszer, motor, erőátvitel, blablabla.... Szóval a pályán vannak ők is.Ez igaz,de a T-72-s felújítás sem az angol úriemberek sportja.
Debreceniként erre én is kíváncsi vagyok?.Most ezzel annak mondasz ellent, hogy gyorsan ad nagy harcértéket és darabszámot amit szoktál emlegetni.
(Mi lesz Debrecenben? )
Annyi különbséggel,hogy azok a Challenger-k egy csöppet fejlettebbek a mi 72-l,ráadásul ők gyártották a Challengereket így aztán házon belül megoldják a dolgotUgyanezt csinálják a Challenger 2-vel. Fegyver, szenzorok, lőszer, motor, erőátvitel, blablabla.... Szóval a pályán vannak ők is.
Hát a Chally 2-őt meg a T72M(ajom)1-et akarod összehasonlítani fejlesztési tartalékok tekintetében háááát......Ugyanezt csinálják a Challenger 2-vel. Fegyver, szenzorok, lőszer, motor, erőátvitel, blablabla.... Szóval a pályán vannak ők is.
Annyira fejlettek, hogy pont ugyanannyira fel kell újítani és meg kell minden szegletében modernizálni, igaz a páncéljuk jobb, de ez a hetvenkettőn is javítható. A házon belüli modernizálását pedig az ősi angolszász Rheinmetall végzi.Annyi különbséggel,hogy azok a Challenger-k egy csöppet fejlettebbek a mi 72-l,ráadásul ők gyártották a Challengereket így aztán házon belül megoldják a dolgot
Az a "javítható" egy elég barokkos túlzás..Annyira fejlettek, hogy pont ugyanannyira fel kell újítani és meg kell minden szegletében modernizálni, igaz a páncéljuk jobb, de ez a hetvenkettőn is javítható. A házon belüli modernizálását pedig az ősi angolszász Rheinmetall végzi.
Mi a véleményed a szélmalomharcról?Az a "javítható" egy elég barokkos túlzás..
Mi a véleményed a szélmalomharcról?
Annyira nem gondolnám annak. Minden T szériás vason láthattunk már vaskos előtét páncélokat a törzsön, nem hiszem, hogy pont az M1-en tiltott ez. Az oldal védelem dettó. A torony már alaphelyzetben nem annyira egyszerű kérdés, de ahogy a chally-n, úgy ezen is egy új torony lehet a kulcs, oszt csókolom. Ez a nem olcsó verzió, már százszor átrágtuk, ehelyett inkább leopárdot modernizálnék de ettől függetlenül így még lehet jó tank belőlük.Az a "javítható" egy elég barokkos túlzás..
Az, hogy az M1-en alapvetően annyira szar az alap páncélzata, hogy 3 méter rátét kell rá....Annyira nem gondolnám annak. Minden T szériás vason láthattunk már vaskos előtét páncélokat a törzsön, nem hiszem, hogy pont az M1-en tiltott ez. Az oldal védelem dettó. A torony már alaphelyzetben nem annyira egyszerű kérdés, de ahogy a chally-n, úgy ezen is egy új torony lehet a kulcs, oszt csókolom. Ez a nem olcsó verzió, már százszor átrágtuk, ehelyett inkább leopárdot modernizálnék de ettől függetlenül így még lehet jó tank belőlük.
Nem!Én csak nevetni jöttem elavult szar modernizaciós témában.
Az, hogy állj mellém Sancho hű fegyverhordozóm eme nemes csatában
Nincs B itthon.Az, hogy az M1-en alapvetően annyira szar az alap páncélzata, hogy 3 méter rátét kell rá....
Nem véletlenül B-t használnak alapnak az oroszok sem hanem mert azt lehet értelmesen modernizálni. Hiába van még lerakatban X ezer db a korábbi verziókból.
Igen, de attól még nem lesz több értelme az M1-hez hozzányúlni.Nincs B itthon.
Nagy részt angol beszállítókkal a Rheinmetall "felügyeletével", A Challenger 2 nem csak a páncélzatában hanem szinte mindenben jobb mint a mi 72-k,tehát ez az alap amit modernizálnak.A mi 72-k "alappáncélzatát pedig max barkácsolni lehet javítani érdemben fejleszteni nem.Annyira fejlettek, hogy pont ugyanannyira fel kell újítani és meg kell minden szegletében modernizálni, igaz a páncéljuk jobb, de ez a hetvenkettőn is javítható. A házon belüli modernizálását pedig az ősi angolszász Rheinmetall végzi.
Persze. Én is faragásban is Leo párti lennék, de mivel itthon ezek vannak, ezekkel játszottam el fejben, mit lehet velük kezdeni. Mivel a jelen állapotukban is a Leopardok után a legerősebb struktúrájú járművek, így ha tetszik, ha nem a puszta masszivitásuk miatt, meg amiatt hogy szükség lehet rájuk, elgondolkodtam a lehetséges modernizációkon. Olcsón, kicsit faragóson, d-20-szal összefaragóson, drágán faragóson, toronycserésen, etc,etc. Ettől nem omlott össze a világ, csak legalább elgondolkodtunk mi lehetne még ezekből.Igen, de attól még nem lesz több értelme az M1-hez hozzányúlni.
Persze. Én is faragásban is Leo párti lennék, de mivel itthon ezek vannak, ezekkel játszottam el fejben, mit lehet velük kezdeni. Mivel a jelen állapotukban is a Leopardok után a legerősebb struktúrájú járművek, így ha tetszik, ha nem a puszta masszivitásuk miatt, meg amiatt hogy szükség lehet rájuk, elgondolkodtam a lehetséges modernizációkon. Olcsón, kicsit faragóson, d-20-szal összefaragóson, drágán faragóson, toronycserésen, etc,etc. Ettől nem omlott össze a világ, csak legalább elgondolkodtunk mi lehetne még ezekből.