Jajj, dehogy, hiszen Románia a barátunk és szövetségesünk, egyamás oldalán harcolunk már amióta beengedtek minket dáko-kárpátiába. Szeretjük és tiszteljük őket, el sem hiszem, hogy ilyen vízió előfordulhat.
Nem sértődök meg, elég sokszor nem is mi kezdünk bele, így ne tégy úgy, mintha a mi tirádáink miatt indulna meg a téboly folyama. De miért ne álljunk bele? Miért ne ugyanazzal, ha ugyanazt vagy ugyanazokat, amiket elmondtunk, fura módon szélkakasként meg nem változtatott formában megint képviseljük? Ha legközelebb elindul a dolog, csak inkább mondjuk azt, hogy úgy szeretnénk nézni, ahogy lassan mint anno
@Terminator szériadarabját, beleengedik egy nagy olvasztómedencébe?
Aztán megegyezünk, hogy ez nagyon jó beszélgetés volt, senki nem mondott semmi mást.
Még szabad vagyok, végülis egy-két lázálmos éjjelen összerakhatok valami laikus előzetes tervezetet és elküdhetem
@Nem Dr Maróth Gáspár -nak.
Legalább ugynannyira értelmetlen az olvasztást is mantrázni ezen a fórumon, tekintve, hogy lehetséges esetben inkább el akarnák adni őket a nyilatkozatok szerint. Szóval ti is szervezthetitek a tüntit, sőt egyből ellentütetést a mi tüntetésünk közelébe.
Baj, ha mi is megvizsgáljuk? Mármint ha nem beszélünk semmiről, meg nincsenek gondolatok, akkor mi a nyavajának beszélgetünk itt?
Az, hogy ez egy fórum, nem a szakma, mit sem számít e tekintetben. Ugyanúgy nincs tétje, mint ahogy nektek sincs tétje de szerintem nem csak hülye gondolatok születtek és még elég jól fel is túrtuk a netet emiatt, hogy a 'csodamodernizációkat' előkapargásszuk.
Voltak ezáltal megrágva:
-A minden lavinát elindító T-72+D-20 gondolatom. Azért, hogy a T-72 egy közvetlen irányzású tüzérségi tarackkal borzalmas rohamlöveg lehessen, a D-20 meg mozgékony lehessen.
@Negan elmondá, ezzel az oroszok is eljátszottak fejben, de elvetették.
-Izraeli modernizációs csomagok, amikre összegszerű és darabszámos példát is hoztunk. Több cég is foglalkozik vele, modernebb kőszereket is gyártanak hozzá. Anyagi szempontból a cserébe kapott képességek bár nem a csúcsot jelentik de itt a beleöntött pénztől függően, máris APU-val, 4-5 km hatótávú éjjellátóval, hálózati rendszerekkel, új rádióval, akár rátétpáncélzattal ellátott gépekké lehetnek. Nem a legjobb, de sokkal jobb, mint most.
-Indiai modernizációs csomag, főleg az izealieken alapulóan.
-Horvát lehetőség. Drága, viszont komoly harcértéknövelő, szintén izraeli csomag jeverészt, érintve mindent ami a testben és toronyban van.
-Lengyel csomag. Kúva drága, de a szinttől függően az egész tűrhető jármű is lehetőség.
-Cseh csomag. A saját szenvedésük miatt is nem.
-Toronycsere a Falcon lengyel verziójára(magasítani kellene a trzset, hogy beférjen), Hitfact MK II 120-ra (itt a páncélcsomagok után kutatás hozott értékelhető információt) meg a régi Leclerc tornyos nyugati átépítős gondolat is megjelent.
-Lynx alapon modernizálni szenzorosan, motorikusan, akár lánctalppal.
Szóval agytornának szerintem jó volt, ha hiábavaló is.
De ha gondoljátok, leegyszerűsítem a kommunikációt arra, hogy bedobálok ide videókat meg képeket és kommentálom.
-A videó elején ott megy a (hun)T-21M1. A második felében a (HUN)T-72M1 jön. Biztos nem tudták útközben eladni és szomorúak benne.
-Ezen a képen egy még be nem olvasztott (HUN)T-72M1 van. Rajta. De ahol (HUN)T-72M1 van, ott kohónak is kell lennie a közelben, úgyhogy ne keseredjetek el!
-Kedves fórumtársak, ma a (HUN)KOHÓ-72-ről nem teszek fel képeket, mert be kéne olvasztani és nem akarom népszerűsíteni.