Tökéletesen hangzik!Vagy kombináljuk. Építsünk szemét hegyet a Hortobágyi Nemzeti Park területén és lődözzetek abba felizzott nyíllövedékeket, hogy felgyújtsa.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tökéletesen hangzik!Vagy kombináljuk. Építsünk szemét hegyet a Hortobágyi Nemzeti Park területén és lődözzetek abba felizzott nyíllövedékeket, hogy felgyújtsa.
Igazi 21. századi környezetbarát projekt.Tökéletesen hangzik!
Na, ezért kell gyakorolni!Szolnok-Tata 48 óra.
Az ember vagonírozásnál napokra csomagolt élelmet.
Kisajátításra gondoltam. De aztán láttam, hogy van egy egész szép templomuk, szóval sztornó.De azért remélem szólsz az ott lakóknak mielőtt az A7-l egy gyakorlólövészet keretében ízzé-porrá nem lövöd a települést.
Ezt egy biztpol topikba átidézve kifejthetnéd mert nem tudom, hogy most trollkodsz-e...Igazából nem változott semmi csak te hiszed. Ukrajna még stabilabb is lett mint az elemzésekben.
Egy teljesen összeomló Ukrajna is benne volt a számításokban illletve egy banderista puccs is. Ahhoz képest ez még stabil...Ezt egy biztpol topikba átidézve kifejthetnéd mert nem tudom, hogy most trollkodsz-e...
Ami most van az rosszabb és veszélyesebb ránk nézve, a széthulló Ukrajna legalább lekötött/megsemmisült ukrán fegyveres erőket jelentett volna. A banderista puccs megvalósult, a nackó szabadcsapatok állami erők lettek...logisztikailag legalábbis.Egy teljesen összeomló Ukrajna is benne volt a számításokban illletve egy banderista puccs is. Ahhoz képest ez még stabil...
Ennyire nem vagyok sötét.Mert lakott területen az álmoskönyv szerint nem jó harckocsilőteret kiépíteni, kivéve ha nem tudsz mögé tenni egy hegyet a veszélyes irányokban.
Feljebb írtam, hogy azért nem rossz ha ki tudsz gurulni a kisebb hangvételű lövészetekre a közeli lőtérre.Ennyire nem vagyok sötét.
A bakonyi lőtér vagy Táborfalva miért nem felel meg erre a célra? Miért kéne pont az Alföldön létesíteni egy újat?
Mert a harckocsiágyú 10+km-es lőtavval bír.Ennyire nem vagyok sötét.
A bakonyi lőtér vagy Táborfalva miért nem felel meg erre a célra? Miért kéne pont az Alföldön létesíteni egy újat?
Csornapusztan is volt HK lőtér, még sok helyen.Mert a harckocsiágyú 10+km-es lőtavval bír.
Amúgy - ha már felmerült - én oda raknám a harmadik nehézdandárt (ha lesz valaha is).Táborfalva?
A mávnak.Na, ezért kell gyakorolni!
Kisajátításra gondoltam. De aztán láttam, hogy van egy egész szép templomuk, szóval sztornó.
Eleslőszerrel is illik lőni nem csak lőtérivel.Csornapusztan is volt HK lőtér, még sok helyen.
A Hortobágyi bombaveto tér felszámolása négy tűzszerész életébe került. De legalább az sincs.
Viszont a lőtéri harckocsi lőszerek néhány kilométer után megsemmisülnek.
A régebbiek is, lőtéri gyújtó nak hívják a trükköt.
Az újabbak sebessegvesztessel instabillá válnak és leesnek.
Azt mi is reméljük, hogy háború esetén nem a laktanyában (de még csak nem is az ország területén) fog háborúzni a honvédség!Értsük már meg végre,hogy nem laktanyából háborúzik a Honvédseg.Tök mind1 védelmi szempontból,higy hol vannak a laktanyák.
Ez nem remeny kérdése...Azt mi is reméljük, hogy háború esetén nem a laktanyában (de még csak nem is az ország területén) fog háborúzni a honvédség!
Európában kevés helyen tudsz. A harci űrméret alatti gránátok biztonsági távolsága 110-120 km (!) is lehet. Ekkora területet nem tudsz elkülöníteni honvédelmi célra. A németek (RM) a brit szigetek tengerparti részén (nyugat felé) a tenger irányába lőnek, vagy Kanadában a keleti parton kelet felé.Eleslőszerrel is illik lőni nem csak lőtérivel.
Ezert csinálják azt,hogy egy hegyoldal hatarolja a lőteret.Európában kevés helyen tudsz. A harci űrméret alatti gránátok biztonsági távolsága 110-120 km (!) is lehet. Ekkora területet nem tudsz elkülöníteni honvédelmi célra. A németek (RM) a brit szigetek tengerparti részén (nyugat felé) a tenger irányába lőnek, vagy Kanadában a keleti parton kelet felé.
De soha nem egy időben! ....