...miért is "nem bököd ki", hogy a T-72 jobb lenne "kicsivel", mint a BTR???
..."csak úgy", szakmailag?
..."megértem", mondom helyetted!
Nekem meg a szak-politikai vezetés nevetséges, és kirúgni való, hogy a vízfejet meg tudták fizetni, a fejlesztés-/karbantartás túlélését jelentő mérnök-/szakember-állományt nem! Így a sokszorosába kerül!
...és nem véletlenül tettem oda, hogy 13ezer milliárdból nem sikerült a túlélő pár-száz milliót-fél-(akár)1 milliárdot kifizetni!!!
...na még egyszer: Tizen-három-
ezer milliárd HUF!!! ...a költségvetés húsz-ezred részét nem tudták "összedobni" egy kulcsfontosságú terület túlélésére! ...és szerinted kérdéses, hogy ki a nevetséges??? Hmmmm...
A szakmai és szak-politikai vezetés(FIDESZ) közös szégyenének tartom!
Azzal együtt, hogy azóta sem javítják ki a hibát, rossz politikai beidegződésként, hanem média magyarázkodnak, ami többe kerül, mint a hiba kijavítása!
Ezt nevezik a bürokrácia önigazoló magatartásának, a vezetői/döntéshozói részen pedig a "...saját árnyék átlépésére való alkalmatlanságnak"!
...ha jól emléxem, valami Oxford, vagy Yale, vagy ez a szint!
Azért is nem értem, mert ezeket a huszárvágásokat, "árnyék-átlépéseket" sok területen meg tudta lépni a Fidesz, a sikerek jelentős része ennek köszönhető, ennek ellenére itt, ezen a területen nem. agy jó szervező-döntéshozó-előkészítő kellene ide inkább, mint ...
A közeljövőben pedig ez a katonai képesség felértékelődik, egyre nagyobb jelentőségű, a politikai lehteőségek háttér-támogatója, ütő-kártyájaként és nem fognak a problémák sem 2026-ig várni és nem fogna a lehetőségeinkhez korlátaink, hozzánk alkalmazkodni!