Hát arra meg mi nem számítottunk, hogy az iraki harcskocsizó tábornok kolléga kimegy vele a gyártelep kerítésénImádtam az amcsik biztos nyelte nagyokat. Erre nem számítottak.
Szembejött velük a magyar valóság.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát arra meg mi nem számítottunk, hogy az iraki harcskocsizó tábornok kolléga kimegy vele a gyártelep kerítésénImádtam az amcsik biztos nyelte nagyokat. Erre nem számítottak.
Úgy, hogy a védelmét nem tudod fejleszteni számottevően? Drága halottaskocsi lett volna.
Ó, lehet azokat még upgradelni. Egy kis zsírleszívás, szénhidrátszegény diéta, rekreációs tréning. Nem szabad kidobni őket csak azért, mert kicsit elhíztak, második vonalba úgyis kell a tömeg.
Kb maradt 2 zl-nyi mennyiség.Pont annyival akarnám megerősiteni a "nehéz" dd-t.Hát ami értéket képviselt az maradt .
Magyarul pénzpazarlás lett volna többszázezer dodót/darabáron rákölteni, úgy, hogy az alapkonstrukció már a tervezési alapelvei miatt hulladék és pont az egyetlen előnyét veszed el mégpedig az olcsóságát.Most meg olcsó, alig valamit érő halottaskocsi.
Azért mondtam, hogy ami értéket képviselt.Kb maradt 2 zl-nyi mennyiség.Pont annyival akarnám megerősiteni a "nehéz" dd-t.
Magyarul pénzpazarlás lett volna többszázezer dodót/darabáron rákölteni, úgy, hogy az alapkonstrukció már a tervezési alapelvei miatt hulladék és pont az egyetlen előnyét veszed el mégpedig az olcsóságát.
Hát addig az omladozó régi lakásban élünk sajnos.Szerintem valamit kellett volna arra a 10+ évre is, amíg a Zrínyi beszerzések bejönnek.
Ez egy olyan dolog, hogy ha valaki építkezik, akkor sem él addig az utcán amíg be nem költözhet az új helyre.
Az a baj, hogy a 238-bol csak 138 volt majom.Ami nigériának ment az volt az optikai távmérős (és még szarabb páncélos) vége.
Modernizálás nélkül ezek sem sokat érnek.Alapállapotukban mifelénk inkább csak kiképző hk-nak jók már.Azért mondtam, hogy ami értéket képviselt.
Arról nem is beszélve, hogy annyira összevissza van minden, hogy a kiszedett alkatrész se biztos, hogy belemegy abba a gépbe amibe szánod.Az a baj, hogy a 238-bol csak 138 volt majom.
Ettől viszont többet adtunk el....
Kell az alkatrész, mert kannibalizmus van.
Minél kevesebb maradt, annál kevesebből lehet bontani.
Emiatt is tiszteletem minden szolgáló harckocsizonak és szerelőnek!
Na őket kitüntetném.
Persze én senki vagyok, de a véleményem ez.
Mindenen kívül....
is.
Varázsolnak.Arról nem is beszélve, hogy annyira összevissza van minden, hogy a kiszedett alkatrész se biztos, hogy belemegy abba a gépbe amibe szánod.
Ezt a gondot is megoldaná egy egységesitő korszerűsités.Varázsolnak.
De tényleg.
Amit kiszámláztak nekik biztos nem arra számítottakImádtam az amcsik biztos nyelte nagyokat. Erre nem számítottak.
Hát jött egy delegáció irakból megnézni a gépeket aztán az egyik sokcsillagos beült egy próbakörre, a probléma az, hogy addig csak t-55-öt vezetett aztán nem pont úgy sült el a dolog ahogy tervezte és átkcsintott egy téglafalonValahol szánalmas már, hogy az eladott T72-t újra előhozták, amit nagyjából legalább 10x elmondtunk, hogy milyen állapotban voltak és azok voltak az összes közül a legrosszabb verziójúak. Erre előhozza 11. alkalomra is, ráadásul egy kis NER-el összefűzve.
Amúgy erről a kihajtott a gyártelep kerítésén sztoriról nem hallottam, mesélj már róla bővebben @krisss
Az a szánalmas,hogy egy narancsos hozta elő,csak ferditve.Aztán fel vagytok háborodva,ha valaki megirja az igazságot.Én kifejezetten rühelem a szocikat.Pont.Ugyanannyira,mint a fityist.Az is egy NER banda,csak narancs helyett szegfűvel kihimezve.De az igazság az,hogy ez a rezsim adta el ócskavas áron a 72ek többségét,ezzel nézz szembe.És azzal is,hogy annyira azért nem lehettek szétrohadva,ha a cseheknek megérte nagyjavitani és eladni őket.Valahol szánalmas már, hogy az eladott T72-t újra előhozták, amit nagyjából legalább 10x elmondtunk, hogy milyen állapotban voltak és azok voltak az összes közül a legrosszabb verziójúak. Erre előhozza 11. alkalomra is, ráadásul egy kis NER-el összefűzve.
Amúgy erről a kihajtott a gyártelep kerítésén sztoriról nem hallottam, mesélj már róla bővebben @krisss
Gondolom, hogy onnantól már sínen volt az üzlet. A delegáció nagyon pozitív benyomásokkal és rettenetesen halgatagon távozott....Hát jött egy delegáció irakból megnézni a gépeket aztán az egyik sokcsillagos beült egy próbakörre, a probléma az, hogy addig csak t-55-öt vezetett aztán nem pont úgy sült el a dolog ahogy tervezte és átkcsintott egy téglafalon
Azt tedd hozzá, hogy a csehek tudnak nagyjavítani mi meg már nem.. (és nem 2010-től nem)Az a szánalmas,hogy egy narancsos hozta elő,csak ferditve.Aztán fel vagytok háborodva,ha valaki megirja az igazságot.Én kifejezetten rühelem a szocikat.Pont.Ugyanannyira,mint a fityist.Az is egy NER banda,csak narancs helyett szegfűvel kihimezve.De az igazság az,hogy ez a rezsim adta el ócskavas áron a 72ek többségét,ezzel nézz szembe.És azzal is,hogy annyira azért nem lehettek szétrohadva,ha a cseheknek megérte nagyjavitani és eladni őket.
Na,ezzel megint a mostani rezsimet szapulod...Hisz Fletó alatt még tudtuk,sőt,alakmásitó álcázást is tudtunk még ráilleszteni diszperzites sár formájában......Azt tedd hozzá, hogy a csehek tudnak nagyjavítani mi meg már nem.. (és nem 2010-től nem)