Szerintem egy háborúban csak az nyer aki ki tud belőle maradni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1. Ha követed a háborút, akkor láthatod, hogy a legutolsó ukrán tartalékosnak is modernebb cuccai vannak annál amit írsz. Ha "hulladéklerakónak" lehetne használni az Ukrán fegyveres erőket, nem mi lennénk az elsők a szomszédságban, akik élnek ezzel, gondolhatod.
A kevlársisakot meg a málhamellényt ebben a feltételezett helyzetben az ukránoknak küldenék el, minket meg melegebb éghajlatra.
2. Kapott már bárki bármit az átadott katonai eszközökért cserébe? Az egyetlen amiről tudok, hogy a Excalibur elfekvő eszközeit nem csak a cseh állam fizette ki a cégnek, más is beszállt. Szerintem senki nem fog kapni "csereeszközt", csak azér mert áttadott valamit az ukránoknak. A baltiak esetleg.
Szia,Kapott már bárki bármit az átadott katonai eszközökért cserébe?
Nem hiszen nem kapták meg. Azt kapták, hogy odatelepül egy szövetséges azaz nem saját erő egy ilyen eszközzel, addig amíg a gazdája úgy akarja.
Hát hogyne férne bele. Csak éppen úgy néz ki nem kapnak a szlovákok egy lyukas garast sem, nemhogy patriotot.
Ciprus lehet, hogy ad ruszki teknyikát Ukrajnának, USA pótolná az eszközöket.
Most kéne felajánlanunk az összes T-72-est, D-20-at, Maljutkát, Kub-ot, BRDM-2-est stb, meg a szovjet géppuskákat.Ciężkie uzbrojenie z Cypru i Niemiec dla Ukrainy?
Na przestrzeni ostatnich dni pojawiły się nowe informacje na temat potencjalnych dostaw ciężkiego uzbrojenia dla Sił Zbrojnych Ukrainy z państwzbiam.pl
Kaphatnánk cserébe Leopard2A4-et, MARS2-t meg nyugati ATGM-et, NASAMS-t, FN-t.
Gyáraknak lehet, Svájcnak lehet. Spanyolt is érdemes megpróbálni, szükség törvényt bont alapon.
A spanyol A4-ekről írta Kriss, hogy hulladék mind.
Gondolom valami egészen használhatatlan cuccért adnánk el a lelkünket. A spanyol A4-ek szarok és drágák ahhoz képest. Ha olcsóbb lenne, akkor nem lenne baj azzal, hogy szarok, mert máris több pénz lenne a vizsgálatukra, meg a modernizálásukra. Lengyeleknél is lehet röntgenezni, németeknél is a repedések felderítésére a fődarabokat, igaz, hosszas móka, mert szét kell szedni, de hát úgyis szét lenne.Szerintem mi egy nagy fityiszt kapnánk.
A spanyol A4-ekről írta Kriss, hogy hulladék mind.
Ó, sokan nyernek ezen.
Így van. Az ukrán utált minket mint a sz@rt.Gondolom valami egészen használhatatlan cuccért adnánk el a lelkünket. A spanyol A4-ek szarok és drágák ahhoz képest. Ha olcsóbb lenne, akkor nem lenne baj azzal, hogy szarok, mert máris több pénz lenne a vizsgálatukra, meg a modernizálásukra. Lengyeleknél is lehet röntgenezni, németeknél is a repedések felderítésére a fődarabokat, igaz, hosszas móka, mert szét kell szedni, de hát úgyis szét lenne.
A dolgok (politika) váloznak, most mekkora barik vagyunk a szerbekkel.....Így van. Az ukrán utált minket mint a sz@rt.
Már bőven a háború előtt is. Minek fegyvereznénk őket? Adnánk neki valamit, aztán másnap leb@sznának miért csak annyi, meg nem is jó. Nem lenne hála. Egy mocsok vezetésük van.
Igy van ezért írtam, hogy mocsok VEZETÉSÜK van...A dolgok (politika) váloznak, most mekkora barik vagyunk a szerbekkel.....
Ezen sokszor gondolkoztam, hogy siman ez az ut az ukranoknakis fel volt ajalva. Erthetetlen logikai szempontbol, miert nem valasztottak ok is a mindket fel szamara Win-Win szcenariot...Ehelyett a folosleges ketoldali szivatas megy.A dolgok (politika) váloznak, most mekkora barik vagyunk a szerbekkel.....
Végül is a keleti kutyaszart lecserélnénk nyugati "canus merga" - ra. Így azért megéri. Eltartott kisujjal, arany evőeszközzel fogyasztva a moslék is decens.Gondolom valami egészen használhatatlan cuccért adnánk el a lelkünket. A spanyol A4-ek szarok és drágák ahhoz képest. Ha olcsóbb lenne, akkor nem lenne baj azzal, hogy szarok, mert máris több pénz lenne a vizsgálatukra, meg a modernizálásukra. Lengyeleknél is lehet röntgenezni, németeknél is a repedések felderítésére a fődarabokat, igaz, hosszas móka, mert szét kell szedni, de hát úgyis szét lenne.
Ebben játszmában az ukránok a csalánverető f@sz szerepét kapták.Ezen sokszor gondolkoztam, hogy siman ez az ut az ukranoknakis fel volt ajalva. Erthetetlen logikai szempontbol, miert nem valasztottak ok is a mindket fel szamara Win-Win szcenariot...Ehelyett a folosleges ketoldali szivatas megy.
1. Ukranok ennyire kulpol analfabetak - nem hinnem
2. Ennek is celja van a nagy osszkepben - valoszinubb, bar nem latom ki profital direktben a legjobban
Én ugyan nem, hacsak nem lenne belőle annyi, amennyi csak kell. Ne tessék elfelejteni, hogy a kohók és a T-72 csatájában hol állok.Végül is a keleti kutyaszart lecserélnénk nyugati "canus merga" - ra. Így azért megéri. Eltartott kisujjal, arany evőeszközzel fogyasztva a moslék is decens.
imádlak <3 meséljÉn ugyan nem, hacsak nem lenne belőle annyi, amennyi csak kell. Ne tessék elfelejteni, hogy a kohók és a T-72 csatájában hol állok.
Ámde mivel a Spanyol Leopard 2A4-ek ott rohadnak, ha még nem kezdték el őket átépíteni a terveknek megfelelően műszaki járművekké, gyönyörűen ki tudnának adni egy zlj-t.
Modernizáláshoz úgyis szét kellene szedni és mivel úgyis modernizálni kell, hát nincs kifogás az ellen, hogy szét legyenek szedve. Innentől viszont már nem a mergáról van szó, hanem a szarból várépítés megvalósítható csodájáról. A szintjét meg nem ragozom, hiszen annyiszor megtettem. És a végeredmény tadaam, harckocsierő lehetne, műszaki járművekkel, komplett zászlóalj. @fedett_mókus nem szeretnélek kihagyni ebből, túl békés a lelkivilágod mostanság azthiszem.
Még várok reakciókat, meg szembeszállást, hogy aztán nagyon erőteljes beszédet írhassak.imádlak <3 mesélj
Ha csak ennyi kell, akkor ezennel szembeszállok veled, és várom a nagyon erőteljes beszélyt!Még várok reakciókat, meg szembeszállást, hogy aztán nagyon erőteljes beszédet írhassak.
gyere rám végülis az elmúlt 40 nap nem volt számomra olyan izgisMég várok reakciókat, meg szembeszállást, hogy aztán nagyon erőteljes beszédet írhassak.