Ez miféle szín?
Ez a 'kredenczöld'
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez miféle szín?
Erre már én is rákérdeztem, de erről nincs hivatalos információ. A teljes szám 80-130 db. között lehet, ebből 15-40 db. között lehet a működőképes példányok száma, és valószínűleg a kisebb számhoz áll közelebb a (titkos) valóság.Hány db T-72-esünk van még összesen? Ezek milyen altípus(ok)?
Köszönöm! Hátha megtartják ezeket a területvédelmisek számára (?)Erre már én is rákérdeztem, de erről nincs hivatalos információ. A teljes szám 80-130 db. között lehet, ebből 15-40 db. között lehet a működőképes példányok száma, és valószínűleg a kisebb számhoz áll közelebb a (titkos) valóság.
Hány db T-72-esünk van még összesen? Ezek milyen altípus(ok)?
hivatalos van az kb valahol tatán aktv olyan 15-35 között, illetve van még a zárolt tartalék ami működőképes, a teljes szám meg olyan 100 és 130 között van, de hát... hogy is mondjam, láttak már szebb napokat isErre már én is rákérdeztem, de erről nincs hivatalos információ. A teljes szám 80-130 db. között lehet, ebből 15-40 db. között lehet a működőképes példányok száma, és valószínűleg a kisebb számhoz áll közelebb a (titkos) valóság.
Gondolom, a Leopardok rendszerbe állításával ezeknek végképp lőttek. Talán szó szerint is, ha céltárgyként fejezik be pályafutásukat.hivatalos van az kb valahol tatán aktv olyan 15-35 között, illetve van még a zárolt tartalék ami működőképes, a teljes szám meg olyan 100 és 130 között van, de hát... hogy is mondjam, láttak már szebb napokat is
nem tudni hivatalosan mi lesz a sorsuk és ne szaladjunk azért annyira előre, ilyenen ráérünk gondolkodni, előbb jöjjenek meg a nagy cicákGondolom, a Leopardok rendszerbe állításával ezeknek végképp lőttek. Talán szó szerint is, ha céltárgyként fejezik be pályafutásukat.
Köszönöm!hivatalos van az kb valahol tatán aktv olyan 15-35 között, illetve van még a zárolt tartalék ami működőképes, a teljes szám meg olyan 100 és 130 között van, de hát... hogy is mondjam, láttak már szebb napokat is
Utálom az ilyen sarkokban sötétedő képeket. Kb. így lát az ember, amikor a fáradságtól kezd beszűkülni a látótere. Ez valami alapeffekt lehet valamelyik képszerkesztőben?
Kiment még 60 kép.1 órája került a facebookra ez a kép, na meg a többi, összesen 30 fotó. Klapka György lövészdandár oldalán.
Pont ahogy mondod.Az nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot hogy őket nem kitakart arccal mutatják? Csak a Gripen pilóták csoportképe a problémás és Pápai Joci fotói, ahol mindenkin mindig maszk van?!?
Az nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot hogy őket nem kitakart arccal mutatják? Csak a Gripen pilóták csoportképe a problémás és Pápai Joci fotói, ahol mindenkin mindig maszk van?!?