Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van. Gumi uvegszal meg valami bor keverek hogy sugarzas elen is vedjen jo vastag jo nehez konnyen cserelheto reteg /egyebkent igen gyengebb minosegu mint a b ben. /a modernizalt bkben egyebkent azt a jobb reteget is lecsereltek jobbra./A magyar T-72M1 harckocsik tornyában van a speciális belső réteg, ami a HESH lövedék Hopkinson-hatásától véd? Úgy tudom, hogy az M1 az exportra szánt könnyített páncélzatú változat, de arra vonatkozólag nem találtam információt, hogy ez a "könnyítés" mit takar.
Mennyi?
Ez a videó inkább a T-72 sor miatt érdekes. Na mennyi T-72 van a sorban?
13. A fenyofak kozotti T72m, az elso, az szerintem mar nem el, legalabbis remelem hogy nem tartottak meg.
Ez a videó inkább a T-72 sor miatt érdekes. Na mennyi T-72 van a sorban?
Csak és kizárólag T-72M1-ek vannak a rendszerben, az egy db ERA kazettás is az.Hu, van meg egy 72m is a sorban... Hat akkor lehet hogy az is rendszerben van.
12:26-nal?Csak és kizárólag T-72M1-ek vannak a rendszerben, az egy db ERA kazettás is az.
Mind M1-amiben nem volt lézertávmérő (egy M-ben se volt) ki lett szórva.12:26-nal?
De ott a 300-as,az szerintem szovjet m.
A 300 utani meg egy lengyel m1
A tobbi meg a beloruszki.
Haat en ugy tudom volt m lezertavmerovel nalunk...Mind M1-amiben nem volt lézertávmérő (egy M-ben se volt) ki lett szórva.
Mind M1-amiben nem volt lézertávmérő (egy M-ben se volt) ki lett szórva.
Az M1 volt. Az M-ek mentek irakba, lézertávmérő nélkül.Haat en ugy tudom volt m lezertavmerovel nalunk...
Mennyi?
En is eddig azt hittem.Az M1 volt. Az M-ek mentek irakba, lézertávmérő nélkül.
Többet indítottak, ha kapnának alkatrészt majdnem az összes indulna. Szerintem ezért csinálták.Tizenhárom.
Mi tizenhárom?
Mi mennyi?
A rendszerben lévő teljes mennyiség. Kettő századnyi.
Igazabol nem az alkatreszen mullik. /ha nincs kezszem hozza.../ folosleges a tobb hk uzemkessz allapotban tartani mint amemmyihez kezszem van. +hksz /ami nem volt kint/Többet indítottak, ha kapnának alkatrészt majdnem az összes indulna. Szerintem ezért csinálták.
Sajna nem. Minél többet áll egy tank, annál nehezebb lesz feltámasztani. És annál nagyobb eséllyel kannibalizaljak S maradék üzemeltetéséhez. Szerintem azért javítják folyamatosan a harckocsikkal egyre nagyobb számban, hogy megakadályozzák a kannibalizmust, és rakenyszeritsek a vezetést az alkatrészek beszerzésére. Pitiáner szarok, apróságok miatt állnak sokszor az ilyen gépek.Igazabol nem az alkatreszen mullik. /ha nincs kezszem hozza.../ folosleges a tobb hk uzemkessz allapotban tartani mint amemmyihez kezszem van. +hksz /ami nem volt kint/
Az meg +4 hk de az allando hksz...
/+10-20% mehet rotacioba esetleg 30% amik epp javitas allatt allnak vagy kissebb merteku kezszem altal vagy nagyobb a szerelok altal./
A lenyeg ha uzemkessz allapotba leraksz egy hkt es par honapig a kutya nem nez ra ugyan ugy at kell nezni... Tehat elrakaskor folosleges munkavegzes tortenne.../