Végre pozitív csalodas, csak hat a rendszer hányat tud közülük meg tartani, remelem minél többet.
Az összes bevonulót, mert le nem szerelhetnek.
Tiszta maffia.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Végre pozitív csalodas, csak hat a rendszer hányat tud közülük meg tartani, remelem minél többet.
4honap a próba idő az idő alatt simán pattanAz összes bevonulót, mert le nem szerelhetnek.
Tiszta maffia.
Nyílt tartalékos kiképzési nap és toborzás Dócon...
Éleslövészettel egybekötött nyílt kiképzési napot és toborzást szervezett a Magyar Honvédség július 6-án, a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.
Nyílt tartalékos kiképzési nap és toborzás Dócon
Éleslövészettel egybekötött nyílt kiképzési napot és toborzást szervezett a Magyar Honvédség július 6-án, a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.honvedelem.hu
Valakinek van előfizetèse?
A rabból katona, a katonából rab: az új kormányrendelet nem hozza közelebb a honvédség belső válságainak megoldását
Július 1-jén lépett életbe a Honvédek jogállásáról szóló kormányrendelet. A módosítások egy része érthető, de közben nem árt tudni, hogy hiába a tényleg jó minőségű új fegyverek, a Honvédség továbbra is számos belső, mentális és szakmai problémával küzd. Belsős helyzetértékelés a Magyar...444.hu
Valakinek van előfizetèse?
A rabból katona, a katonából rab: az új kormányrendelet nem hozza közelebb a honvédség belső válságainak megoldását
Július 1-jén lépett életbe a Honvédek jogállásáról szóló kormányrendelet. A módosítások egy része érthető, de közben nem árt tudni, hogy hiába a tényleg jó minőségű új fegyverek, a Honvédség továbbra is számos belső, mentális és szakmai problémával küzd. Belsős helyzetértékelés a Magyar...444.hu
Hát nekem mèg nem sikerült elolvasni.Nincs, de Facebookon láttam.
Hát nekem mèg nem sikerült elolvasni.
Na mindegy.
Kicsit èrdekelt volna egy fórumon kívüli vèlemèny aki esetleg el is olvasta a változásokat. Nem csak a pletykákra ad.
Meg az eleje elèg èrthetően is van megfogalmazva, így èrdekelt volna.
Taktikai Gucci.
Minden nagyon szipi-szupi.
Na sikerült.Nincs, de Facebookon láttam.
Minden szava aranyNa sikerült.
Mindenkinek ajánlom!
Korrekt,pontos,sajna minden szava.
Sajnos igen. Amikor azt írja az elèg volt hogy meglegyenek a vègtagok, lyukak a pontos helyen, azt gondolná az ember túloz.Minden szava arany
Eddig nem ismertem az oldalt. Testszik a kritikus hangvétel, a hibák és hiányosságok leírása.Sajnos igen.
444 cikk, amúgy meg abból dolgozik amit itt meg Ürmösnél olvas.Eddig nem ismertem az oldalt. Testszik a kritikus hangvétel, a hibák és hiányosságok leírása.
Na sikerült.
Mindenkinek ajánlom!
Korrekt,pontos,sajna minden szava.
Eddig nem ismertem az oldalt. Testszik a kritikus hangvétel, a hibák és hiányosságok leírása.
444 cikk, amúgy meg abból dolgozik amit itt meg Ürmösnél olvas.