Ennyit számít a kapcsolati tőke Mo-n.Az durva, hogy az elta radar is ott van
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ennyit számít a kapcsolati tőke Mo-n.Az durva, hogy az elta radar is ott van
Ez nem feltétlen kapcsolati tőke, Honvédelmi Minisztériumi rendelésre készül a film, annak teljes támogatásával.Ennyit számít a kapcsolati tőke Mo-n.
Erre gondoltam.Ez nem feltétlen kapcsolati tőke, Honvédelmi Minisztériumi rendelésre készül a film, annak teljes támogatásával.
Bobó marketingcsapatának agyszüleményei az ilyen sorozatok meg filmek.
Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény (meg kicsit tartok is tőle), de még a végén nézhető is lehet.Erre gondoltam.
Én magamra vagyok kíváncsi benneKíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény (meg kicsit tartok is tőle), de még a végén nézhető is lehet.
Meglátjuk, megnézzükKíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény (meg kicsit tartok is tőle), de még a végén nézhető is lehet.
Hihetetlen "katonai szakértők" segítik a forgatást Elta lokátor a gödörben, két fém konténer előtt, közvetlenül a lakósátrak mellett. Ha ezt bekapcsolnák olyan besugárzást kapna a csapat néhány óra alatt, hogy garantáltan meghalna mindenki időnap előtt rákban.Ennyit számít a kapcsolati tőke Mo-n.
Lesd meg, hogyan dolgoznak a S.E.R.E.G. filmsorozat színészei és stábja az akciódús jelenetek mögött...A Kabul művelet című film forgatásán jártunk...
Zajlik a kabuli katonai mentőakcióról szóló magyar katonai filmdráma forgatása; a valóságon alapuló, fikciós elemekkel átszőtt alkotás Dyga Zsombor rendezésében, Lajos Tamás producer vezetésével, Jászberényi Gábor és Mészáros Blanka főszereplésével készül.
Az alkotás a Nemzeti Filmintézet támogatásával, a Szupermodern Stúdió gyártásában, a Magyar Honvédség szakmai támogatásával, valamint a Sárkányok Produkció Kft. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) koprodukciós partnerségével készül.
rákba azért nem hallna meg ahogy a combod sem rákosodik el a mobiltól vagy az agyad. de ami bizonyított hogy drasztikusan megnőlne a születendő gyermekek közt a lányok aránya.Hihetetlen "katonai szakértők" segítik a forgatást Elta lokátor a gödörben, két fém konténer előtt, közvetlenül a lakósátrak mellett. Ha ezt bekapcsolnák olyan besugárzást kapna a csapat néhány óra alatt, hogy garantáltan meghalna mindenki időnap előtt rákban.
De az volt a lényeg, hogy mindent is megmutatni (mindenből egyet), függetlenül attól, hogy ezek az eszközök még sehol sem voltak az ISAF szerepvállalásunk idején. Ami volt Humvee, Maxproo MRAP sehol nem látható, pláne a BTR-80/A.
Csak ebben az évben 6 fő bőven 70 év alatti nyá. kollégát temettünk el rákban akik lokátorok mellett szolgáltak (nem mondom meg melyik megyében). Én 15 évig szolgáltam nagy radarok közelében (mivel a sugárzásuk nyírja az Y kromoszómát) lányaim lettek. Akik javították ezeket a szarokat, az szinte már mind meghalt (rákban) az ismeretségi körömben.rákba azért nem hallna meg ahogy a combod sem rákosodik el a mobiltól vagy az agyad. de ami bizonyított hogy drasztikusan megnőlne a születendő gyermekek közt a lányok aránya.
Ja ez az a csodálatos alkotás, amelyikben Strela-2 légvédelmi rakétát indítanak RPG-7 helyett városi harcban (0:29-nél az előzetesben)
Ők mit biztosítanak?Ja ez az a csodálatos alkotás, amelyikben Strela-2 légvédelmi rakétát indítanak RPG-7 helyett városi harcban (0:29-nél az előzetesben)
A szakértő megszakértette, hogy milyen távolságon indul be a Strela-2 (IR rávezetésű rakéta) utazóhajtóműve, és mennyire alkalmas pár méterre lövöldözni vele városi harcban - röviden semennyire.
Nem hiszem el, hogy nem találtak sehol egy kibaszott RPG-7-et ha már ennyire megszakérették
Ha robotlovon lovagló fekete törpe gendersemleges huszárroham nem lesz benne, meg se nézem, mert "ez így modern".Remélem utat vágnak a Leoparddal a tálibok közt.
Igény az volna rá, ezekkel a produkciókkal ellentétben.Ha robotlovon lovagló fekete törpe gendersemleges huszárroham nem lesz benne, meg se nézem, mert "ez így modern".
Én szeretem a hazai dolgokat, de könyörgöm, nem lehetne egy pár évtizedre beszüntetni a magyar filmgyártást?
Jó, de akkor legalább Kulka János legyen benne a szanitéc -pardon, medic- és legalább noÁr lovagoljon el a háttérben valami borzalmas kormányellenes rappet hadarva. A főcímzenét meg írja meg a Geszti.Igény az volna rá, ezekkel a produkciókkal ellentétben.
Minden szavaddal egyet tudok érteni.Jó, de akkor legalább Kulka János legyen benne a szanitéc -pardon, medic- és legalább noÁr lovagoljon el a háttérben valami borzalmas kormányellenes rappet hadarva. A főcímzenét meg írja meg a Geszti.
Lehetőleg közpénzmilliárdokból. *
Ha már szarnak tűnik, akkor legyen annyira az, hogy nevetni lehessen rajta.**
*Ugyan itt kedvezményes ötletek, állami milliókért és választási malac eladó.
**Szerintem toborozni nem szar filmekkel kellene; sőt elsődlegesen a megtartó erőt kellene növelni -de nem felmondási stoppokkal.