Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szolgálatot nekik is kell vállalni a jogásztisztek is 1x minimum vóltak határon. pl aztán kerülhetett beosztásba.
Figyelj.miért a kül SZOLGÁLAT szerinted mi a fasz ha nem szolgálat???
???Hogy a fsz-be lennél szolgálatba ha nem lépsz szolgálatba???? ezt magyarázd el nekem???
12 èvig voltam szerződèses lövèsz.@Ocses lefordítom neked katonásra.
még az irodából is mindenkinek legalább 1x szolgálatba kell állnia hogy oda kerüljön. ha valami folytán elöbb kerül oda 3 éven bellül pk noki döntéssel bepótolhatja. de ez alapesetben fél év. Senki nem ússza meg csak aki elötte leszerel. vagy aki nem vállalja.
senki nem hiszi ezt. pont azt magyarázom hogy az egy alap szolgálat vólt. kötelező mindenkinek. nekedd ez nemtetszik hogy elvárás.12 èvig voltam szerződèses lövèsz.
6 külszolgálatom volt.
2 afgán/2 koszovó/1 macedónia/1 Bosznia
Szóval nekem egy tartalèkos ne fordítsa le katonásra aki kb 1,5 èvig volt csapatnál, hogy mit jelent a szolgálat.
Ès azt hiszi a határ az a szolgál csúcsa.
Hanyagoljuk egymást.
Mit nem èrtesz azon, hogy egy jogászra rárakják a csillagot, ha belèp a seregbe,mi denfèle szolgálatadás nèlkül?senki nem hiszi ezt. pont azt magyarázom hogy az egy alap szolgálat vólt. kötelező mindenkinek. nekedd ez nemtetszik hogy elvárás.
mindenhol elvárás ember...
biztos vagy te ebbe? mert szerintem nagyot tévedsz... 6 hónapo bellül ki kell adnia a szolgálatot. tartalékosnál ez 3 év. máskülönben repül.Mit nem èrtesz azon, hogy egy jogászra rárakják a csillagot, ha belèp a seregbe,mi denfèle szolgálatadás nèlkül?
Ha a tartalèlosoknál ahoz kötik, a csillagot de a hivatásosoknál nem, az elèg fura.senki nem hiszi ezt. pont azt magyarázom hogy az egy alap szolgálat vólt. kötelező mindenkinek. nekedd ez nemtetszik hogy elvárás.
mindenhol elvárás ember a szolgálat... nemtudom mit mentegeted? egyáltalán? ha eg határt nem akar bevállalni de főtiszt akar lenni de legalább egy 100ados. hogy lenne már? max otthon a 4 fal között a tükör elött.
mit em értessz azon hogy aki 3 évbe egyetlen egy szolgállatot nem vállal vagy 3 at zsinorba visszautasít. azt kteszik mint macskát szarni. ez alol csak aza d felmentést ha adott időszakba a minimumot már teljesítetted (de kkor szolgálatba vóltál már!!!!!ehhez minimum 1x!!!)Ha a tartalèlosoknál ahoz kötik, a csillagot de a hivatásosoknál nem, az elèg fura.
Ok.biztos vagy te ebbe? mert szerintem nagyot tévedsz... 6 hónapo bellül ki kell adnia a szolgálatot. tartalékosnál ez 3 év. máskülönben repül.
a szolgálat ilyen dolog.Ok.
Amikor bevonultam 1 èvnèl kevesebb szolgálattal nem mehetett az ember külszolgálatba.
Èn 9 hónappal kint voltam koszovóban!
Szerinted minden úgy működik mint ahogy szabályozva van?
Hagyjuk már.
Sógorom hadkiegen van.mit em értessz azon hogy aki 3 évbe egyetlen egy szolgállatot nem vállal vagy 3 at zsinorba visszautasít. azt kteszik mint macskát szarni. ez alol csak aza d felmentést ha adott időszakba a minimumot már teljesítetted (de kkor szolgálatba vóltál már!!!!!ehhez minimum 1x!!!)
mit van ezen meglepődni való (van minden évbe elküldve néhány idióta emiatt)
nem szerrencsére a többség bejön azért a 13 haviért ha más nem lőteretzárni kövészeten...Sógorom hadkiegen van.
Kirakják aki 3szor visszautasítja.
Persze.
Úgy nem lennènek ilyen faszák a számok.
Persze, persze.nem szerrencsére a többség bejön azért a 13 haviért ha más nem lőteretzárni kövészeten...
a tartalékosok közül csak az ömt ért felel a KIKNYP. azok zöme korkedvezményes vólt a nyugdíjáért ment.... ha nem ment elvették nekije.... de azok aktív emberek vóltak sok szolgálattal a hátukmögött) tehát semmiképp sem első szolgálatuk lett vólna...
nem értem miről irsz? vállallna állandót tehát szerződésest az ismerősőd? netán hivatásost?Persze, persze.
Azèrt az szomorú amikor az alkalmatlan szerződèses szakaszvezetőből tartalèkos zászlós lessz.
Vagy amikor a hivatásos zászlós aki szar volt mèg koszovóban is kimegy tartalèkoskèn irakba.
Na mindegy.
Cső.