pletyka van bőven róla nem tudni mi igazMi az indok a pletyka szerint?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pletyka van bőven róla nem tudni mi igazMi az indok a pletyka szerint?
Konkrétan tavaly július óta mondják, hogy levàltják. Ez a putyin parkinzonos alzheimeres és fél heréje van szintű pletyó.Amennyiben igaz a mendemonda, és Böröndit hamarosan leváltják, úgy ki lehet a potenciális utódja?
Ennél többet nem fogok leírni, mivel csak szóbeszéd.Mi az indok a pletyka szerint?
A pletykának nem kell indok.Mi az indok a pletyka szerint?
Ha váltás lesz az ki fog derülni nyár végéigEnnél többet nem fogok leírni, mivel csak szóbeszéd.
Legyen elég ennyi, hogy talán váltás lesz megint. Engem nem állítanak a szőnyeg szélére ezért, de valótlant sem akarok állítani, vagy bedobni a köztudatba. Az igazságot pedig csak az abban érintett felek ismerik.
Annak kell csak igazán, jó szaftos ..A pletykának nem kell indok.
Nem hiszek, hogy Lippai tábornok úr visszaétérésében, bár Ő lenne a legalkalmasabb messze földön..Ne má' !
Tudom hogy sokan nem szeretik, de az sem normális, hogy 1-2 évente lecserélik MH vezetőjét! Semmilyen koncepciót nem lehet végig vinni így...
Ilyen ütemben elfogynak a nemzetközileg is tapasztalt és képzett főtisztek.
Ha valaki nem csinál nagy f@szságot, akkor neki is meg kellene hagyni 4 évet és eztán értékelni mire jutottak mint a politikusoknak.
Utód:
Nekem Sticz meg Lippai szimpatikusak, de nyilván nem ez dönt...Lippaival még nagyon régen beszélgettem is párszor amikor budai várban hadtörténeti előadásokat tartott Számvéber Norberttel. Tényleg nagyon szimpatikus ember.
.Konkrétan tavaly július óta mondják, hogy levàltják. Ez a putyin parkinzonos alzheimeres és fél heréje van szintű pletyó.
Nemmm, leragadtam még BobónálMost Böröndiröl beszélünk?
bobobobobobobobobobobobobobobobobobobo!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemmm, leragadtam még Bobónál
Akkor az a bajuk, hogy megtudták, hogy határvadász volt...Furcsa dolog történt velem. Ismerős volt a győri toborzóban, érdeklődött, infókat kért. Mondták, hogy szerződéses legyen (Tata kiemelt). Ez volt egy hónapja, ma szóltak neki, hogy nincs felvétel, létszámstop van. Közben meg nyávognak, hogy nincs ember. Ja az ismerős határvadász volt...
Mert ez miben hátrány?Akkor az a bajuk, hogy megtudták, hogy határvadász volt...
Nem szeretik, ha leszerelsz aztán meg mennél vissza, az mindegy ha nem ugyan ahhoz a szervhez mennél...Mert ez miben hátrány?
Csak Ő a fél országot átutazta volná és költözött volna. Egyszerűen agyrém, hogy micsoda vízágyúval banda ül minden szinten...fejben van a legnagyobb gond.Nem szeretik, ha leszerelsz aztán meg mennél vissza, az mindegy ha nem ugyan ahhoz a szervhez mennél...
Igen? Én 3x bejátszottam Ha nem engednek át 3oldaluval akkor nincs más utNem szeretik, ha leszerelsz aztán meg mennél vissza, az mindegy ha nem ugyan ahhoz a szervhez mennél...