[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 014
99 422
113
És kellene is annyi? Csak az újoncok kapnak emelt illetményt, vagy a most meglévők is?
Én úgy értelmezték, hogy pl. Tatán csak aki a tüzérosztálynál szolgál. Azon belül mindegy hogy újonc vagy régi.
Hódmezőn meg gondolom minimum az egyik, a LYNX-es lövézzászlóalj, oder?

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 717
84 263
113
Hamarosan indul a Kiképzés!

Új katonai sport-reality érkezik a TV2-re, amely a Magyar Honvédséggel együttműködésben készült.
A versenyzők négy, a honvédség állományába tartozó kiképző vezetésével vágnak neki a feladatoknak, bepillantást nyerve a katonai kiképzésbe is.

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 526
21 355
113
Az a baj, hogy felépítettél egy álomvilágot, ahol a "nem manővererő területvédelmi tartalékosaid " (ami ugye úgy hülyeség ahogy van), nem fognak találkozni nehéz technikával, csak azt nem tudom, hogy hogy jött ki neked ez a hülyeség? Ha holnap megámadna minket egy szomszédunk, akkor szerinted a területvédelmibtartalékosaid mit csinálnának? elárulom ugyanazt mint az ukrán társaik, ott harcolnának az első vonalban, mert ez a dolguk, megvédeni az adott területet.
De nekem ezt nem mondták mikor aláírtam! A rohad apró betűs rész mi? :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Lupus80

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
22 895
44 915
113
A családban noi ágon sok az eus/orvos férfi ágon meg az egyenruhás így mind a két világban jelen voltam es tetszett de ugye nem vettek fel lövésznek így nem lehetett.
De majd talan police/nav medic re bejutok :oops:
Miért nem vettek fel lövésznek? "Magasan volt a léc"?

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 216
73 803
113
Szemuveges vagyok :p
En meg inkabb megdoglok de nem ulok irodan.
Az a szomorú ebben, hogy aztán ugyanezek a szilárd elhatározású emberek helyzetben halállal fenyegetnek ha nem akarsz lövész lenni és a jó szeműeknek már elfogyott a lába. Azért szép lenne amikor eljön az ideje, hogy beletuszkolod a torkába a valamelyik ilyennek az elutasító pappered. :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: ZeiG and borisz

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 476
15 181
113
Az a szomorú ebben, hogy aztán ugyanezek a szilárd elhatározású emberek helyzetben halállal fenyegetnek ha nem akarsz lövész lenni és a jó szeműeknek már elfogyott a lába. Azért szép lenne amikor eljön az ideje, hogy beletuszkolod a torkába a valamelyik ilyennek az elutasító pappaered. :rolleyes:
Hat mar kepzettebb vagyok mint a legtobb olyan aki jonne betuszkolni egy autoba.
Szoval par nyakat el tudnek nyisszantani :rolleyes:
De hat nem kellettem a rendszernek mert picit rossz a szemecskem:oops:

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 476
15 181
113
Az a szomorú ebben, hogy aztán ugyanezek a szilárd elhatározású emberek helyzetben halállal fenyegetnek ha nem akarsz lövész lenni és a jó szeműeknek már elfogyott a lába. Azért szép lenne amikor eljön az ideje, hogy beletuszkolod a torkába a valamelyik ilyennek az elutasító pappered. :rolleyes:
De meg nyugtatlak ha engem behivnak (vam-ost minden haboruban utoljara visznek vagy nem szokas vinni tobb okbol kifolyolag) akkor mar a teljes hm tokkal vonoval sajnos azt kell mondanom az aktiv es tartalekos allomany elesett, megsebesult vagy eltunt a harcokban.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 717
84 263
113
Az alapkiképzés után is járnak a felsőoktatási felvételi többletpontok

Új szabályok léptek érvénybe a felsőoktatási felvételi eljárásban, amelyek az eddigieknél még kedvezőbb lehetőségeket biztosítanak a területvédelmi tartalékos kiképzésben részt vevő fiatalok számára.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 814
37 561
113

"A tegnap reggeli posztunknál néhányan felvetették, hogy mutassuk be, milyen szitkokat zúdítanak Fannira, a magyar katonalányra, aki néhány honvédségi videón beszél az ökölvívásról. Ismételjük, mindezt egy huszonéves lányra, meg a saját "hazájuk" honvédségére.

Szerencsésebb országok normálisabb köreiben, ha az emberről kiderül, hogy van valami kis profi katonai múltja (és az sem izgatja őket, ha ez nem az ő országukban), "veteránnak" minősítik, és adnak neki egy olyan szintű tiszteletet, ami azért megható. Másrészt meg itt vannak ezek. És nekünk az utóbbiakkal kell egy országban élnünk..."

Előzmény:

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
2 577
8 465
113

Előzmény:

Szerintem itt valami nagyon félrement. Nem a Fannival van a probléma és nem is azzal, hogy katona.
Közösségi médiába készítettek egy sorozat tartalmat, ami nagyon alacsony színvonalúra sikeredett.
Nem hogy nincs toborzó értéke, de szégyenérzetet kelthet a boxolókban és a katonákban is. Ez nem a katonanő hibája, hanem a tartalom készítőinek.
Meg lehetett volna rendezni és vágni profi módon is, vagy legalább elfogadható színvonalon, de az a helyzet, hogy ma már a 10 éves gyerekek színvonalasabb tartalmak gyártására képesek.
Alapvetően nem is kellene a honvédségnel ilyen sportágakkal kampányolnia, hiszen az egyének sikeréhez nem tesznek hozzá semmit. Nincs profi box oktatás a honvédségen belül, nincs olyan katonai sportszövetség, ahol nemzetközi sikereket érnek el a katonáink. Nem a honvédség neveli ki ezeket a sportolókat, nincs hozzá közük. A kontentek predig sajnos szarul sikerültek.

• Tetszik
Reactions: honved and enzo

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
888
2 453
93

Előzmény:

Van baj rendesen egyesek fejében... :mad:

Gondolom, úgy gondolják, hogy he lesz is háború akkor G.I. Joe jön széles vigyorral rágozva és fél másodperc alatt megmenti az univerzumot mint a filmekben...

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 717
84 263
113