Tökmindegy. A 31-esen dolgoznak - ez tény. Ennyit állítottam csak.
Mióta van a számozás a függ. vezérsík tetején is?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tökmindegy. A 31-esen dolgoznak - ez tény. Ennyit állítottam csak.
20 éve...Mióta van a számozás a függ. vezérsík tetején is?
Akkor napra pontos dátumot kérek erre vonatkozóan!Nem nyert
Legalább nézegetnél képeket, ha már élőben egyet sem láttál az elmúlt 20 évben...20 éve...
Többször voltam repnapon szóval nem nyert!Legalább nézegetnél képeket, ha már élőben egyet sem láttál az elmúlt 20 évben...
Azoknál van amelyek az elmúlt kb. 1,5 -2 évben voltak 800 órás javításon. (Azoknál már "101" van a vezérsíkon és nem "59".)Mióta van a számozás a függ. vezérsík tetején is?
Ok, akkor legalább 3 éve nem láttál Gripent, akkor még össze sem zavarhatott hogy olyat láttál amin már ott volt... érdemes képeket, videókat nézegetni. És ha már úgy is Gripen képeket nézegetsz, esetleg összegyűjthetnéd hogy mennyi gépen látod a vezérsík sarkában a számot.Többször voltam repnapon szóval nem nyert!
A felfegyverezhető 225-ösöket egyszer már összegyűjtöttem neked, ezt a házit most másnak add!Ok, akkor legalább 3 éve nem láttál Gripent, akkor még össze sem zavarhatott hogy olyat láttál amin már ott volt... érdemes képeket, videókat nézegetni. És ha már úgy is Gripen képeket nézegetsz, esetleg összegyűjthetnéd hogy mennyi gépen látod a vezérsík sarkában a számot.
Azoknál van amelyek az elmúlt kb. 1,5 -2 évben voltak 800 órás javításon. (Azoknál már "101" van a vezérsíkon és nem "59".)
Azt majd a legujabb csomagban, azt meg a svedek sem kaptak meg, de igen, az is lesz.Új radart is kap elvileg? AESA?
Ez nem akarat kérdése, hanem hűtés kérdése.Az AESA kerdes egyebkent azert egy vicc, mert 2020 ota halasztgatjak a svedek, meg az orosz-ukran kitorese sem razta fel oket, mikozben vilagos volt, hogy nem tudjak egyhamar lecserelni az osszes C/D-t uj E-re (annak nagyobb teljesitmenyu a Ravenje). Pedig naluk nem igazan penzkerdes, mint a HMnel...
0:28-nál a LOI-t ki tudná valaki fotózni olvashatóan? Kicsit részletesebbnek tűnik mint a sajtóközlemény.Megnézte a 4 új gépet is, jövőre jönnek.
He'? Penzhutes?Ez nem akarat kérdése, hanem hűtés kérdése.
0:28-nál a LOI-t ki tudná valaki fotózni olvashatóan? Kicsit részletesebbnek tűnik mint a sajtóközlemény.
Repülhetett, működhetett, de egy idő után felforrósodott.He'? Penzhutes?
Amint azt irtam, regen meg van oldva az egesz, 2020-ban mar keszen volt, repult stb.
Ott ultel a gepben, persze, tudjuk.Repülhetett, működhetett, de egy idő után felforrósodott.
Állandó működésre még alkalmatlan.
Egy kis floraszeptes viz lehozza majdJó koszos!