Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="lgabo">engem rohadtul nem zavartak az oroszok az országban, vettünk tőlük olcsón üzemanyagot meg ami éppen volt és kellett, volt biztos megélhetés és rend
de ezek a mocskos terrorista usákok igenis zavarnak, mert gyarmatosítani jöttek és megvédeni a pénzszivattyút ami miatt örökké csak rabszolgák lehetünk...
Az lenne bizony az optimális, ha minden idegen hadsereg szépen otthon maradna a kis fenekén. Magam részéről a szovjet hadseregnek sem örültem, egy orosznak sem örülnék, s most hogy az USAF játszik itt, nekik sem örülök. Magyar légtérbe, Magyar légierőt. Ez a 12 db F-15, sokkal jobb lenne, ha menne helyettünk a Balti misszióba, mi meg szépen ellenénk itthon...
Azoroszokszovjetek (inklúding szívünk csücske ukránok, grúzok, azeriek és türkmének) is a szövetségeseink voltak, Varsói Szerződés mond valamit?
Tudod az a Varsói Szerződés, amit a kedvenc "nem-megszálló" NATO-d miatt kellett létrehozni 6 évvel később?
Íme a szövetség címere, benne Magyarország zászlajával:
Az Oroszokat 90-ig utálta a világ, az amerikaiakat meg inkább utána kezdte el utálni a világ.
<blockquote rel="antigonosz">És talán fizetünk is ezért a védelemért? Hát védené ám a kis f..... ha már magyar légtér sincsen. Az én légteremet ne védje az amerikai , felettem ne repkedjenek, a szomszéd falu felett mehetnek,bánom is én. Még a végén lebombáznak véletlenül mint ahogy szokták. Menjenek Alaszkába meg Texasba aztán ott röpködjenek a házak felett. Közben meg kint eszetlenkedünk abban a három szerencsétlen isten háta mögötti országban mert a jenkik parancsára izmozni kell a ruszkiknak. Ezek meg itt héderelnek a ruszkiktól 2000km-re mert megvédenek minket éppen. Menjenek aztán repkedjenek az oroszoknak ha annyira harcolni akarnak. Mondom én hogy nem lesz 20 év és megszűnik a Honvédség ,helyette itt lesz 30-40000 amerikai akit etetünk, itatunk, meg lovagoltatunk a pusztában mint ezt a szőke nagykövetet. Belerángatták a dédöregapámat az első vh-ban a ruszkik ellen,pedig életében nem látott egyet se korábban. Aztán belerángatták öregapámat a másodikba, holott lett volna annak jobb dolga is otthon mint kimenni a kárpáton túlra. Na én aztán semmilyen filmrendező és társai kedvéért nem fogok lövöldözni egy idegen országban olyanokra akiket eddig nem is láttam. Ellenben nagyon zavar hogy egy idegen sereg úgy grasszál itt mintha otthon lenne.
<i>"Megj.: azt értem, hogy miért nem fog tetszeni az oroszoknak, de azt már nem értem, hogy a magyaroknak miért közömbös??"
</i>
Mert szövetségeseink, nem megszállóink, mint anno az oroszok voltak.
Előzetes megállapodás okán érkeznek, nem egy hadművelet részeként, támadólag hazánkra. Mint a már említett ország harcosai.
Alapvetően gyakorlatok lesznek itt.
Egyébként meg nem érdekli a népet, nem érinti a lakosság életét.
<blockquote rel="lgabo">engem rohadtul nem zavartak az oroszok az országban, vettünk tőlük olcsón üzemanyagot meg ami éppen volt és kellett, volt biztos megélhetés és rend
de ezek a mocskos terrorista usákok igenis zavarnak, mert gyarmatosítani jöttek és megvédeni a pénzszivattyút ami miatt örökké csak rabszolgák lehetünk...
<blockquote rel="honved"><blockquote rel="antigonosz">És talán fizetünk is ezért a védelemért? Hát védené ám a kis f..... ha már magyar légtér sincsen. Az én légteremet ne védje az amerikai , felettem ne repkedjenek, a szomszéd falu felett mehetnek,bánom is én. Még a végén lebombáznak véletlenül mint ahogy szokták. Menjenek Alaszkába meg Texasba aztán ott röpködjenek a házak felett. Közben meg kint eszetlenkedünk abban a három szerencsétlen isten háta mögötti országban mert a jenkik parancsára izmozni kell a ruszkiknak. Ezek meg itt héderelnek a ruszkiktól 2000km-re mert megvédenek minket éppen. Menjenek aztán repkedjenek az oroszoknak ha annyira harcolni akarnak. Mondom én hogy nem lesz 20 év és megszűnik a Honvédség ,helyette itt lesz 30-40000 amerikai akit etetünk, itatunk, meg lovagoltatunk a pusztában mint ezt a szőke nagykövetet. Belerángatták a dédöregapámat az első vh-ban a ruszkik ellen,pedig életében nem látott egyet se korábban. Aztán belerángatták öregapámat a másodikba, holott lett volna annak jobb dolga is otthon mint kimenni a kárpáton túlra. Na én aztán semmilyen filmrendező és társai kedvéért nem fogok lövöldözni egy idegen országban olyanokra akiket eddig nem is láttam. Ellenben nagyon zavar hogy egy idegen sereg úgy grasszál itt mintha otthon lenne.
Vótmá?
Márianosztrán gyártják az elítéltek a pengésdrótot.
https://kuruc.info/r/2/152253/
Uraim,
Van végleges döntés már arról, hogy jönnek Tatára állomásozni az m1 abramsok, illetve m2 braedly-k?
Ha igen, akkor mekkora kontingens? Mennyi időre?
Az okosok nagyon hallgatnak erről.