És talán fizetünk is ezért a védelemért? Hát védené ám a kis f..... ha már magyar légtér sincsen. Az én légteremet ne védje az amerikai , felettem ne repkedjenek, a szomszéd falu felett mehetnek,bánom is én. Még a végén lebombáznak véletlenül mint ahogy szokták. Menjenek Alaszkába meg Texasba aztán ott röpködjenek a házak felett. Közben meg kint eszetlenkedünk abban a három szerencsétlen isten háta mögötti országban mert a jenkik parancsára izmozni kell a ruszkiknak. Ezek meg itt héderelnek a ruszkiktól 2000km-re mert megvédenek minket éppen. Menjenek aztán repkedjenek az oroszoknak ha annyira harcolni akarnak. Mondom én hogy nem lesz 20 év és megszűnik a Honvédség ,helyette itt lesz 30-40000 amerikai akit etetünk, itatunk, meg lovagoltatunk a pusztában mint ezt a szőke nagykövetet. Belerángatták a dédöregapámat az első vh-ban a ruszkik ellen,pedig életében nem látott egyet se korábban. Aztán belerángatták öregapámat a másodikba, holott lett volna annak jobb dolga is otthon mint kimenni a kárpáton túlra. Na én aztán semmilyen filmrendező és társai kedvéért nem fogok lövöldözni egy idegen országban olyanokra akiket eddig nem is láttam. Ellenben nagyon zavar hogy egy idegen sereg úgy grasszál itt mintha otthon lenne.