Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
36 Rafale vásárlása után. Ez most vagy kirakat tender, hogy tovább tárgyaljanak a franciákkal, vagy tényleg képesek lennének a Szu-30, MiG-29, Tejas, Mirage-2000 és a Rafale mellé egy hatodik 4. generációs típust rendszeresíteni.
Volt az indiánoknak MiG-23 és MiG-25 is, gyakorlatilag majdnem minden amihez adott időpontban hozzáfértek és ki is tudták fizetni.Igen, benne lehet a nyomásgyakorlás is. Viszont ha a korábbi állapotot nézed, akkor is eléggé vegyesfelvágott volt a paletta:
Szu-30MKI, MiG-29, Mirage-2000, Jaguar, MiG-27, MiG-21 (X+1 verzió), aztán jött a Tejas is.
Megnéztem volna a szlovák légierő parancsnokának az arcát, amikor átadáskor elolvassa a MADE IN INDIA feliratot az új Falcon-juk oldalánKérdés:
Nem ide ajánlották az amerikaiak az F-16V-t. Talán ott is kellene gyártani, hiszen a gyártósor helye kellett az F-35-ös gyártásnak.
És a komplett szlovák, bolgár és szerintem horvát esetleges beszerzés azért volt fontos, mert csalinak akarták az indiai döntéshez, hiszen
ők gyárthatnák a további megrendeléseket is.
Remélem nem kombináltam túl...
De azt jól tudom, hogy jelenleg nincs gyártósor amin a Viperek készülnének?Megnéztem volna a szlovák légierő parancsnokának az arcát, amikor átadáskor elolvassa a MADE IN INDIA feliratot az új Falcon-juk oldalán
https://htka.hu/2017/01/04/megerositve-gripen-es-falcon-harca-indiaban/De azt jól tudom, hogy jelenleg nincs gyártósor amin a Viperek készülnének?
Szerintem ezt ha így van, akkor ők is tudják.
Ez csak egy vicces kósza gondolat volt,...minden ralitást nélkülözveDe azt jól tudom, hogy jelenleg nincs gyártósor amin a Viperek készülnének?
De azt jól tudom, hogy jelenleg nincs gyártósor amin a Viperek készülnének?
De azt jól tudom, hogy jelenleg nincs gyártósor amin a Viperek készülnének?
A munkások is költöznek majd Indiába? Mert ha nem, gyanítom az F-16 baleseti statisztikái picit elromlanak....mondjuk MiG szintre.Részben igaz, de a gyártósor megvan, csak helyet változtat: Fort Worth-ből a dél-karolinai Greenville-be költözik 2018 óta, de idén már kezdik is a Bahrain által rendelt gépek összeszerelését az új helyen. Egyébként ugyanez a gyártósor költözik majd egy esetleges tendergyőzelem esetén Indiába.
https://htka.hu/2017/03/29/koltozik-az-f-16-os-gyartosora/
A munkások is költöznek majd Indiába? Mert ha nem, gyanítom az F-16 baleseti statisztikái picit elromlanak....mondjuk MiG szintre.
A munkások is költöznek majd Indiába? Mert ha nem, gyanítom az F-16 baleseti statisztikái picit elromlanak....mondjuk MiG szintre.
Szép koncepció. Ha ezt rendszeresítenék a Szu-30-as és a Rafale mellé, vajon javulna-e a baleseti statisztjkájuk? (Segítek: nem)F-21. Indiáért Indiából
Szép koncepció. Ha ezt rendszeresítenék a Szu-30-as és a Rafale mellé, vajon javulna-e a baleseti statisztjkájuk? (Segítek: nem)