Izraeli drónok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 384
31 634
113
"Az Aeronautics Group bemutatta a rugalmas VTOL képességgel rendelkező ORBITER 4 rendszert – írja a cég sajtóközleményében. Az Aeronautics szerint a VTOL készlet kiváló küldetési képességeket biztosít, és maximális rugalmasságot kínál a minden terepen történő küldetés sikeréhez."

 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 171
75 628
113
 • Tetszik
Reactions: fishbed

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
18 827
32 573
113
PEO_M26_MASS_on_M4_Carbine.jpg

Város harcban amúgy sem árt egy jó sörétes.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 171
75 628
113
The Israel Defense Forces (IDF) has been trialling unmanned aircraft systems (UAS) in counter-UAS (C-UAS) and counter-improvised explosive device (C-IED) roles to improve force protection...

MKT._19.jpeg

 
 • Tetszik
Reactions: fishbed