Igazad van el lett írva az átváltás,durván 1,4 millió dollár a helyes összeg, mivel most néztem,hogy három indiai forrás is 100 millió rúpiát ír...Szia,
Ez a matek nem stimmel. Vagy 10 milliard rupia, vagy 1,4 millio dollar.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazad van el lett írva az átváltás,durván 1,4 millió dollár a helyes összeg, mivel most néztem,hogy három indiai forrás is 100 millió rúpiát ír...Szia,
Ez a matek nem stimmel. Vagy 10 milliard rupia, vagy 1,4 millio dollar.
Jó de ez a rohadt várakozás már az idegeimre megy! Remélem Karácsonyi ajándéknak megkapjuk!Így talán már érthető, hogy miért várunk ki. És hogy miért versenyeztetünk ki nem mondva két gyártót két különböző országból.
Mondjuk azért Izrael is tett néha kivételt mert pl. a Németek a teljes értékű Heron TP-t kapták, nem az export változatot.Izrael az MTCR irányelveket követi, ezért csökkentett képességű "exportrendszereket" fejlesztett ki és értékesít. A legjobb példa erre az Israel Aerospace Industries (IAI) Heron TP-XP, 450 kg hasznos terheléssel, ami kevesebb, mint fele az izraeli légierő által használt Heron TP hasznos terhelésének.
De a németek nem kértek/kaptak hozzá fegyvert.Mondjuk azért Izrael is tett néha kivételt mert pl. a Németek a teljes értékű Heron TP-t kapták, nem az export változatot.
Értem én hogy a német politika eléggé drón ellenes, de azért talán mégis...De a németek nem kértek/kaptak hozzá fegyvert.
A Bundeswehr felfegyverzett drónt akart, de a parlament nem engedélyezte.Értem én hogy a német politika eléggé drón ellenes, de azért talán mégis...
https://digit.site36.net/2016/08/24...h-israeli-missiles-and-use-german-encryption/
A német politika valamiért egészen megosztott drón kérdésben.A Bundeswehr felfegyverzett drónt akart, de a parlament nem engedélyezte.
Még 2018-ban is azon vitatkoztak hogy mi legyen és hogy legyen.
2020-ban döntöttek arról hogy nem lehet rajta fegyver. De még a mostani választás előtt is vitatkoztak róla.
Vigyázz mit kívánsz, mert ha például a te karácsonyfád alá rongyol be egy ilyen a szenteste napján a lurkóknak nem biztos, hogy őszinte lesz a mosolyaJó de ez a rohadt várakozás már az idegeimre megy! Remélem Karácsonyi ajándéknak megkapjuk!
Kaptak tavaly kis drón helikoptert nagyon nagy sikert aratott! Szerintem tetszene nekik!Vigyázz mit kívánsz, mert ha például a te karácsonyfád alá rongyol be egy ilyen a szenteste napján a lurkóknak nem biztos, hogy őszinte lesz a mosolya.
1:1-es méretarányban?Kaptak tavaly kis drón helikoptert nagyon nagy sikert aratott! Szerintem tetszene nekik!![]()
Nem! Nem igy is veszekedés lett belőle akkora sikere volt hát még 1:1-ben!1:1-es méretarányban?
Sajnos! Az Ukránok is...IAI to Partner with Romania’s IAR-Brasov over Heron-like UAVs
![]()
Fontos területen nagyon kezdenek elhúzni !!
Sajnos! Az Ukránok is...