Izraeli drónok

Point Blank : a new Israeli hand-launched electro-optical guided missile

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
"Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának Irregular Warfare Technical Support Directorate (IWTSD) több millió dolláros szerződést kötött az IAI-val a „ROC-X”, a Point Blank azon változatának gyors kifejlesztésére és szállítására, amely megfelel az amerikai hadsereg követelményeinek. növeli a kis taktikai csapatok organikus precíziós csapásveszélyességét és túlélőképességét"

The Italian special forces is the undisclosed European NATO member set to receive Hero-30 loitering munitions this year as an “urgent mission requirement”...

FTDR3D6NGRHNZOM4HFEW3E7KRA.jpg

Az izraeli ipar egyre nagyobb nyomást gyakorol a kormányra, hogy segítse a felfegyverezhető drón eladások növelését...

Ugyan az MTCR önkéntes betartását még nem adták fel, de 20 év tíltás után már nyíltan beszélhetnek arról, hogy az iparág mit tud kínálni a potenciális ügyfeleknek. Az IAF fegyveres UAV-flottájának minden részlete továbbra is titkos.

Egyre nagyobb a frusztráció az izraeli védelmi cégeknél, amelyek továbbra sem tudnak fegveres drónokat exportálni...

Hónapok teltek el azóta, hogy Izrael feloldotta a fegyveres drónok birtoklására és katonai műveletekben való felhasználására vonatkozó szabályt, de azt nem követte jelentős változás az exportengedélyezési szabályozásban. A vállalatok az exportengedélyek bővülésére számítottak...

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

MBDA Deutschland und Israel Aerospace Industries kooperieren bei Loitering Munition...

Die IAI Loitering Munition Familie umfasst der MBDA-Mitteilung zufolge folgende Systeme:

• Harpy-NG, ein System der dritten Generation zur Zerstörung feindlicher Radarstellungen.
  • Harop, ein elektrooptisches Präzisions-Waffenssystem der zweiten Generation.
  • Mini-Harpy, ein taktisches Loitering Munition System mit Dreifachsensor (elektrooptische Tag- und Nachtsensoren und ein Anti-Radiation-Suchkopf).
  • Die Rotem-Familie taktischer Vertical Takeoff and Landing (VTOL) Loitering-Munitionssysteme.

• Tetszik
Reactions: fishbed