J-20 (Chengdu, Kína)

gyébként ugye nem képzelitek, hogy az 1,57-től látható hatalmas átmérőjű ventilátoros hajtóműnek bármi köze lehet a J-20-hoz, vagy akár bármilyen más hangsebesség fölötti harcigéphez??!! Ez a hajtómű egy szigorúan hangsebesség alatti gépen fog a szárny alatt lógni, ekkora kétáramúsági fokkal harcigépben nem használnak hajtóművet. Szóval ez egy sok helyről összevágott/összelopott videó, aminek annyi köze van a J-20-hoz hogy azt is belevették ... magyarán propaganda, ha az orosz ilyet csinál, akkor rögtön azt mondják, hogy maszkirovka (kínaiul nem tudom).

Attyaságosúristen ! Te még most ismerkedel az internettel ! ??

Ki állította hogy a videoban látható dolgok azok mind kínaiak ? És leírtam hogy csak ilusztráció az egész ami megy benne .

Hányszor mondjam hogy a hír mellé csak beraktak egy összevágott felvételt?

1,57-től látható hatalmas átmérőjű ventilátoros hajtóműnek bármi köze lehet a J-20-hoz

Gratulálok neked hogy megnézted a videot! Ahelyett hogy a címet raktad volna be a fórdítóba legalább

. magyarán propaganda,

Az orosz propagandánál már csak az észak koreai lehet még mocskosabb !

Ha emel barátunk felfogásával nézzük a videot akkor azt is észre vesszük a felvételen hogy kínának bizony f-22 is van :

5-512.png

Attyaságosúristen ! Te még most ismerkedel az internettel ! ??
Ki állította hogy a videoban látható dolgok azok mind kínaiak ? És leírtam hogy csak ilusztráció az egész ami megy benne .
Az orosz propagandánál már csak az észak koreai lehet még mocskosabb !
Ha nehéz is megérteni ezt a rendkívül bonyolult helyzetet, Dinamó kérdésére válaszoltam ...
És ez nem koreai, hanem a dicsőséges Kína mocskos propagandája ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Évi 36 darab gépet fognak gyártani, amihez 3 összeszerelő sort készítenek elő. Kettőben orosz AL-31F hajtómüt kapnak, egyben kínai WS-15-öt. Tehát 24 gépen orosz, 12 gépen kínai hajtómü lesz.

Ha ez igaz, akkor ez durván számolva évi 50 hajtóművet jelent. Lassan meg kéne jelenjen hír orosz részről komolyabb hajtóműrendelésről.

Évi 36 darab gépet fognak gyártani, amihez 3 összeszerelő sort készítenek elő. Kettőben orosz AL-31F hajtómüt kapnak, egyben kínai WS-15-öt. Tehát 24 gépen orosz, 12 gépen kínai hajtómü lesz.

Ha ez igaz, akkor ez durván számolva évi 50 hajtóművet jelent. Lassan meg kéne jelenjen hír orosz részről komolyabb hajtóműrendelésről.

Amit boki mondott az a hír már 3 éves.
A j-20B már WS-15 lesz

Szerintetek én találtam ki hogy 100 db J-20A gépet 2020-ig?
Azt írják hogy már 2016 lett két gyártósor és 2017-ben lett egy harmadik .
És itt jön az hogy 2019- végéig lesz egy negyedik gyártósor ami már a j-20B állítják elő.

There are online reports that China will deploy 4 air regiments of J-20 fighter jets by 2019. There are 96 fighter jets in 4 hinese air force regiments. It takes less than 3 years for China to build that many J-20s. In 2016, China had two J-20 production lines, one producing J-20 with Russian AL-31 engines and the other producing J-20A installed with China’s WS-10B Taihang engines.

• Tetszik
Reactions: gacsat
Igazán jó észrevétel. Ezek szerint oldalt van a botkormány.