Nem nagy meglepetés. Számítani lehetett rá, hogy a központi elem, egy hatalmas képernyő.
Kíváncsi lennék, hogy pl a Raptorhoz képest mekkora a belső fegyvertere...
Nem törzsélekkel, hanem a deltaszárny azonos oldali belépőélével párhuzamosak. (Remélem jól írtam.) Egyébként baromi jól néz ki ez a gép, még mindig ezt tartom a legdögösebb 5. genes masinának.Milyen érdekes, hogy a szárny alsó felületén a munkahengerek áramvonalazó borításai ék alakban állnak.
![]()
Még nem jöttem rá, hogy a törzs melyik élével vannak párhuzamosan. A Super Hornet kifelé forgatott pilonjai legalább a szívócsatorna külső ívét követik, igaz nem ez a fő funkciójuk, hanem a rajtuk hordozott függesztmény leodlásakor az oldaliárnyú légerőkkel kikényszeríteni az eltávolodást.
Itt szó sincs ilyesmiről, de érdekelne, hogy milyen áramláshoz képest vannak ezek beforgatva.
Hát azzal biztosan nem...Nem törzsélekkel, hanem a deltaszárny azonos oldali belépőélével párhuzamosak. (Remélem jól írtam.) Egyébként baromi jól néz ki ez a gép, még mindig ezt tartom a legdögösebb 5. genes masinának.
Jó az, amikor a repülőnapot nappal szemben tartják meg

1:28-nál az az orsó utáni húzott forduló nem volt valami szép.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..