Értem mit mondasz és mint mondtam nem vonom kétségbe, hogy PS-ben ennél sokkal szinvonalasabb hamisításokat is el lehet végezni. De a pakliban az is benne van, hogy tényleg 6 gép repül kötelékben.
"Az a gyanús, ami nem gyanús"
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értem mit mondasz és mint mondtam nem vonom kétségbe, hogy PS-ben ennél sokkal szinvonalasabb hamisításokat is el lehet végezni. De a pakliban az is benne van, hogy tényleg 6 gép repül kötelékben.
.Értem mit mondasz és mint mondtam nem vonom kétségbe, hogy PS-ben ennél sokkal szinvonalasabb hamisításokat is el lehet végezni. De a pakliban az is benne van, hogy tényleg 6 gép repül kötelékben.
Senki nem beszélt még harci értékről. Egy csomó dolog még hátravan és mivel az F-35 eléggé komolyan kezd elterjedni, az idő is sürgeti őket. Érdekes módon Kína esetében nem jön elő az atomarzenálos mantra, mint az oroszoknál: ha van atomod nem kell modern fegyver, mivel senki sem fog megtámadni stb. stb..
.
Tulajdonképpen én sem vonom egyáltalán kétségbe, hogy van 6 gépük, miért ne lehetne? Az oroszok is összeraktak a mediának egy sokgépes Szu-57 köteléket Putyin gépe mögé nemrég. Egy ilyen kép jól néz ki, de harci értéket még önmagában nem garantál.
Ugyanazt csinálják, mint az oroszok a Szu-57-el, áterőltetik a gépeket, mert az F-35 miatt muszály. Aztán az első pár széria vagy úgy marad, ahogy elkészült (mint az F-35-ösök jelen állás szerint), vagy majd utólag megkapják az új hajtóműveket, és valószínűleg szoftver módosításokat.Senki nem beszélt még harci értékről. Egy csomó dolog még hátravan és mivel az F-35 eléggé komolyan kezd elterjedni, az idő is sürgeti őket. Érdekes módon Kína esetében nem jön elő az atomarzenálos mantra, mint az oroszoknál: ha van atomod nem kell modern fegyver, mivel senki sem fog megtámadni stb. stb.
Mintha párhuzamosan csinálnának többmindent.
Ha tényleg egyszerre adták oda a gépet két kiképző és egy harci alakulatnak, úgy, hogy egyiknél sincs teljesen feltöltve egy század (ezt mondjuk nem lehet tudni). Akkor az kb azt jelentheti, hogy egyszerre kezdték el kidolgozni a géphez a harceljárásokat, kezdték kiképezni a kiképzőket és kezdték megismertetni a gépet a harcoló alakulattal.
És az eredetileg géphez szánt WS-15 még sehol (tesztelik) WS-10 valamilyen változataival kezdték szerelni a gépeket.
Szerintem ez ugyanúgy egyértelmű.Érdekes módon Kína esetében nem jön elő az atomarzenálos mantra, mint az oroszoknál: ha van atomod nem kell modern fegyver, mivel senki sem fog megtámadni stb. stb
.Hány éve repül a J20?Hány évig tartott a sokkal fejlettebb ami repülőipparnak az YF22böl sorozatgyártott F22ig eljutni?Nekem az lenne a gyanus,ha sorozatgyáretott J20 lenne,ezredszám rendszerben.Szerintem természetes,hogy lassan halad a fejlesztés.
.
.
... jönnek ezek az al-spotter fotok ebböl a környezetböl, hogy jutnak a top haditechnika közelebe "szörfösök" es a többi.
Ami gyanús azon a képen az, hogy Kínában már a 20 dolláros mobilokba is 10 megapixeles kamerát raknak, ez a spotter meg valószínűleg az utolsó ember a Földön aki még 0.7 megapixeles kamerával spottol. Ami nem gyanús az pedig az, hogy a kínai szivárogtatók a nem manipulált képeiket is úgy le szokták rontani mint ahogy azt a manipulált képekkel szokás."Az a gyanús, ami nem gyanús"
A megapixelnek semmi köze a képminőséghez. A világ legjobb mobiljával sem csinálsz értékelhető fotót áthaladó gépekről, de még bemutatóról sem. Fogalmad sincs hány spotter van aki hulladékot gyárt még felső kategóriás felszereléssel is... a spotter jelző nem jelent automatikus jó minőséget. Jah, és egyébként meg lehet állapítani hogy manipulált-e, csak tudni kell mit és hogyan kell nézni.Ami gyanús azon a képen az, hogy Kínában már a 20 dolláros mobilokba is 10 megapixeles kamerát raknak, ez a spotter meg valószínűleg az utolsó ember a Földön aki még 0.7 megapixeles kamerával spottol....
. Érdekes módon Kína esetében nem jön elő az atomarzenálos mantra, mint az oroszoknál: ha van atomod nem kell modern fegyver, mivel senki sem fog megtámadni stb. stb.
Amúgy ez a péesezés meg egyéb baromság is valamelyik nagy marha miatt megy mert képes volt azt mondani hogy nem létezik 4 j-20 egy képen .
Na majd pont Kínából nem lehet kinézni mikor olyan hajókat építenek amiből az oroszok csak makettet tudnak .
Majd el is hisszük hogy majd pont a 25 tonnás repcsik gyártása fog gondot okozni nekik.
A hajtómű az amiben van lemaradás .
.Kicsit megvizsgáltam a képet, nem tűnik csalásnak.
.
Én a kontraszttal játszadoznék..
.
És ugyanez a megállapitásom érvényes erre a képre is.
..
.
És ugyanez a megállapitásom érvényes erre a képre is.
.
.
Szintén erős kinagyitás az egyik gép farokrészére és az égboltról kapcsolódásra mögötte, ezt piros vonallal be is rajzoltam, hogy jobban látszódjon. Simán látszik, hogy fura nyílegyenes a pixelesség változása.
.
Persze nyilván véletlen, meg az időjárás, meg a mittudoménmi....