Járványok, fertőzések (humán)

• Tetszik
Reactions: fishbed

Az biztos, én pl erőteljesen oltáskárosult vagyok. Komolyan veszélyezteti a mentális épségem, a sok baromság, amit itt is kénytelen vagyok olvasni.

Bár az alaptalan összeesküvés-elméletek ellen az az intuitív megoldás, hogy bemutatjuk az összeesküvés-magyarázatnak ellentmondó tényeket és érveket, kutatásunk azt mutatja, hogy ez a megközelítés a legkevésbé hatékony módszerek közé tartozik.

Abszolút igaz megállapítás, a 2020 eleje óta tartó időszakban én is pontosan ezt tapasztaltam.

Bár az alaptalan összeesküvés-elméletek ellen az az intuitív megoldás, hogy bemutatjuk az összeesküvés-magyarázatnak ellentmondó tényeket és érveket, kutatásunk azt mutatja, hogy ez a megközelítés a legkevésbé hatékony módszerek közé tartozik.

Abszolút igaz megállapítás, a 2020 eleje óta tartó időszakban én is pontosan ezt tapasztaltam.

Valóban, a "konteóhívők" a leghiszékenyebb és gyenge realitásérzékkel megáldott emberek.

• Tetszik
Reactions: Blitz97
2023_covid_13.jpg

"Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) vezetői 135 esetben észlelték az omikronból kifejlődött új változatot, amely először február közepén jutott el Nagy-Britanniába. Csupán az ország északkeleti régiójában nem észlelték még.

AZ ARCTURUS EDDIG ÖT HALÁLESETET OKOZOTT NAGY-BRITANNIÁBAN.

Az esetek számát azonban − a genomikai megfigyelések alapján − masszívan alulértékelik, mivel a mintáknak egyelőre csak egy töredékét vizsgálják alaposan. A megfigyelési adatok azt mutatják, hogy a tudományos nevén XBB.1.16 törzs az új esetek nagyjából 2,3 százalékát teszi ki. Nem hivatalos adatok szerint naponta mintegy 65 ezer brit fertőződik meg"

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Hogy is van ez? Kolorádóbogár, kullancs, denevér?

Ennyit a maszkviselésről:

"Face masks may raise the risk of stillbirths, testicular dysfunction and cognitive decline in children, 'explosive' new research suggests.

A review of dozens of studies on face coverings suggested they can cause mild carbon dioxide poisoning when worn over long periods."