Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
de elfajultak itt a dolgok...
baszus...ha birnak valasztani...inkabb vmii 2000 evek meg jo csajok+jo zene mint veszekedes kinek van igaza...
h akko mennyire egyszerubb vot...csak pia es jo csajok...semmi polititikai agymenes...
elment az a vilag a jo budus ....
meg az emberek is akik minden szarason veszekednek...
amugy..jebote..bocs ha nem ugy irok ahogy kell, tudjetok szarbia..szerb suliba jartam + dezinfekcio ma este, par sor meg 1l bambus
+ meg mit idegeskedtek par beteg politikuson? ahogy hulyeskedtek a virusal ugy kapjak vissza,...
Kínai orvosok érkeztek Belgiumba.
orvosok mondtak fertotleniteni kell.. en csak halgatok rajuk,, sajnos a Stroh jegerteet amirt antigonosz ajalt nem talaltam itt...Dezinfekció beért!
orvosok mondtak fertotleniteni kell.. en csak halgatok rajuk,, sajnos a Stroh jegerteet amirt antigonosz ajalt nem talaltam itt...
de teny hogy a 1980/90/2000 evekben ki birtad mondani amit gondolsz...
es az emberek komolyabak votak... aszed klinton/oregeb bus megengedne a cirkusyt amit trumpli csinal?
margaret thatcher es pl cameron vs boris jonson...
ajde ne szarjunk ma...
Most fogják némileg re-bootolni a rendszert: gazdaságilag, geopolitikailag, társadalmilag!
Ezért a "ledermesztés" és leállás!
Utána új erőtérben, új erővonalak!
Maradj higgadt és pozitív. Akkor tudja mindenki a legjobb döntéseket hozni egy nehezebb szakaszon.
Most fogják némileg re-bootolni a rendszert: gazdaságilag, geopolitikailag, társadalmilag!
Ezért a "ledermesztés" és leállás!
Utána új erőtérben, új erővonalak!
Maradj higgadt és pozitív. Akkor tudja mindenki a legjobb döntéseket hozni egy nehezebb szakaszon.
Kire szavazunk innentől, mert csak populista pénzéhes politikusokat látok szerte a világban ?! Természetesen eltérő a mérték, no de olyat akire a fenti jelző nem állna meg, némi hatalomvággyal, na olyan nincs. Akire ez igaz, nem megy politikusnak!nagyon remelem h az egyszeru ember tanul ebbol vmit es SOHA tobbe nem szavaz a populista,penzehes politikusokra...
nagyon, de nagyon remelem..
Most leszek kicsit Megmondó Kapitány! Az egyetemi zárás után mondtam, hogy hétfőtől suli sem lesz, csak egyszerre nem lehetett, mert az totál káosz lett volna. Igy srm lesz egyszerű, de ez van..Most először elégedett vagyok a meghozott intézkedésekkel. A durva bénázások sorozata után, kezd úgy kinézni, mintha vezetve lennénk!