Te megint beszaladtál tátott szájjal a f@szerdőbe!
@SilvioD már leírta neked, hogy 75-85%-os a megjelenés az iskolákban.
Igen, ha úgy vesszük, tényleg nem ment iskolába a fele. Mert nem is mehetett. A felsősök csak máj. 10.-én kezdenek.
Igen, de először közel sem 85%-ot vittek a szülők, de mindegy is. Ha értenéd, amit írok, akkor talán fel tudnád fogni, hogy valaki a döntéshozatalban ugyan úgy azt gondolta, hogy legalább a felsősöket lehet nem kéne visszaküldeni, plusz a tanároknak is kicsit több, mint a fele jár be így most. Nem értem mit nem értesz ezen
De gondolom neked egyszerű az életed pubikám!
Nekem végtelenül, de nem tudom mióta vagyunk ilyen jóban, pubikám.
Gondolom annyi eszed meg nem volt, hogy megkérdezd, hogy akkor milyet tudtak adni!
Értem, te válogatsz. No problemo, csak akkor ne verd az asztalt, hogy MÉNEMNINCSEN!
Nem, mivel az kommunikáció nem valósidejű az orvossal, kérdezésre lehetőség nincsen az irányunkból. Azt mondták olyan lesz, amilyet kérünk. Az asztalt nem azért verem, mert nincsen, az asztalt azért verem, mert van, csak épp szarul osztják szét a körzetek között.
Az a nő (írhattam volna Karen-t is) jut eszembe rólad, akit a 2 napja láttam egy DM-ben. Megérkeztek az üzletbe és egyből célba vették a kisállat részleget.
Majd kisvártatva olyan hangerővel és hangsúllyal kezdett el orditozni, és jelenetet rendezni mint akit éppen akkor köptek szembe.
Kiderült, hogy nincs az a típusú macskaalom(!!!) amit Ő szeretett volna. Pedig mindig idejár és mindig van. És hogy ő külön telefonált "2 nappal ezelőtt", hogy lesz majd. Erre az eladó nagyon kedvesen megnézte, és az aktuális szállítmány nem futott be. Erre a nő kijelentette - Ő márpedig nem hátrál meg -, hogy addig nem megy el a boltból, amíg az eladó nem kerít neki. (Na én itt hagytam volna ott a ribancot)
A kedves kis eladóhölgy - nagyon kedvesen - gyorsan felhívta a tőlük 4-5 utcára lévő másik üzletet, ahol volt a kurv@ macsakaalmából.
(közben a debil utánfutó férjével fenhangon ordenáré stílusban elkezdte pocskondiázni a készleten lévő almokat)
Erre "Karen" kijelentette, hogy márpedig Ő itt akarja megvenni, és hogy hozzák neki ide....
Sajnos a "jelenet" végére már nem volt időm, de fizetés közben azért megkérdeztem, a pénztárost, hogy mennyi ilyen flepnis futóbolondot utal ki nekik a sors. Csendben lesújtottan, válasz képpen kaptam egy "Sokat" választ....
Nekem meg az jut rólad eszembe, akinek elmondják hétfőn hogy 1+1 az 2, elmondják szerdán is, majd pénteken nagy hanggal hirdeti, hogy hát az 1+1 az nem is 2.
Ezek szerint nem én nem tudok olvasni, hanem te.
Az SMS-ben nem azt írják, hogy kínaira várnak, hanem azt, hogy a kínaira LEHET regisztrálni (ez esetben időpontot foglalni). Külön le van írva benne, hogy attól hogy nem regisztrálsz, a normális oltási sorban megkaphatod az oltást a korábbi regisztrációd szerint.
Én is megkaptam. Azért tudom neked ezt biztosra állítani. Csak tudod, engem már hétfő délután felhívtak, és már akkor kaptam időpontot a kínaira.
Csakhát én meg nem válogattam.
Ezt a pár sort nem értem, ki mondott olyat, hogy nem kínaira lehet regisztrálni, vagy hogy ha nem regisztrálsz, akkor nem kapsz?
Ami pedig a válogatást illeti:
Bemásolom neked a kínait kizáró körülményeket:
Az oltás ellenjavallatai
- Akut lázas betegség
- A Sinopharm-vakcina bármely összetevőjével szembeni súlyos allergiás reakció
- A Sinopharm-vakcina első adagja után anafilaxiás reakcióval reagáló személy nem kaphatja meg a második adagot
- Nem megfelelően egyensúlyban tartott krónikus betegség, vagy krónikus betegség akut fellángolása esetén, vagy kórtörténetben szerepelőtúlérzékenység
- Várandósság
- Szoptatás
- 18 évnél fiatalabb életkor
És akkor honnan tudod, hogy mondjuk nem szoptatok?