Most akkor felveszik még egyszer a beszédet vagy mi lesz?
Pillanatokon belül kint lesz az alámondásos videó mém.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most akkor felveszik még egyszer a beszédet vagy mi lesz?
Az szerintem megvan, csak le kéne már közöljék valahol, például a youtubra feltöltve valahová. Vagy az ő csatornájára, vagy egy másikra, tökmindegy melyikre. Amúgy arra a linkre amit Orbán élő bejelentés facebook videojához adtam azon 99,999%, hogy később megnézhető lesz.Most akkor felveszik még egyszer a beszédet vagy mi lesz?
....valami olyat értettem, hogy mindenki raktározzon be WC papírból....Elvileg ez az Orbán élő bejelentés videojának linkje. Később persze ezen a linken nézhető lesz újra !!! Részleteket láttam belőle, de nem tudok mondani semmit, annyit nem sikerült összehozni.
15:12 újra egy pillanatra megjelent kép, majd elszállt !!!
Valami ilyesmi:Pillanatokon belül kint lesz az alámondásos videó mém.
ne okoskodj inkább válaszolj a korábbi kérdéseimre....Ó istenem. Biztos segít ez a bohóckodás a pánikhangulat és a járvány legyűrésében.
Már törölték. .)Az szerintem megvan, csak le kéne már közöljék valahol, például a youtubra feltöltve valahová. Vagy az ő csatornájára, vagy egy másikra, tökmindegy melyikre. Amúgy arra a linkre amit Orbán élő bejelentés facebook videojához adtam azon 99,999%, hogy később megnézhető lesz.
Ha mégsem, akkor lesz egy új link a videohoz. Ideteszem majd azt is.
Látjátok! Orbán ezt is látta, ezért nem küldtünk senkit.
https://index.hu/kultur/zene/2020/03/18/lefujtak_az_eurovizios_dalfesztivalt/
... és időt ..., DE, lazán fikáztak minket ezért IS a haladók.Megspóroltunk egy csomó ........, pénzt!
Örüljenek, hogy nem lőttük főbe őket!Addig itt egy hírecske a Mehr News Agency-től. Még a perzsák hívatták be a nagykövetünket,
hogy hogy merészelünk így bánni szegény székdobálókkal!
https://en.mehrnews.com/news/156844/Iran-summons-Hungary-s-envoy-over-mistreatment-of-Iranians
Irán segít nektek Amerika legyőzésében és Oroszország felemelésében. Több megbecsülést érdemelnének tőletek.Addig itt egy hírecske a Mehr News Agency-től. Még a perzsák hívatták be a nagykövetünket,
hogy hogy merészelünk így bánni szegény székdobálókkal!
https://en.mehrnews.com/news/156844/Iran-summons-Hungary-s-envoy-over-mistreatment-of-Iranians
Panamabol, komolyan nem ertem minek mennek oda bulikazni egyesek. Hagytak volna ott oket.
Irán segít nektek Amerika legyőzésében és Oroszország felemelésében. Több megbecsülést érdemelnének tőletek.
Az utazgatâs elönyeit privát élvezik, esetleges hâtrânyait a târsadalomra háritjâk. Szerintem is ott kellene hagyni öket.Igazán "ertelmes" hozzászólás...Te minek mész ide-oda? Valahol téged is ott kellene hagyni!
MÉG MINDIG NINCS SEHOL RELEVÁNS HÍR ORBÁN RENDKÍVÜLI ÉLŐ BEJELENTÉSÉRŐL !
Mondtam én, hogy szájról olvasó kéne...
A videot azt sokan végig látták. Ha van olyan süketnéma aki tud szájról olvasni és látta, na az tudja miről beszélt.
Majd nemsokára mi is, ha feltennének egy felvételt az élő bejelentkezésről, mert szerintem biztos vették másik kamerákkal is.
Egyenlőre sehol nem láttam hírt róla, hogy valaki közölné, pld valamelyik tv csatorna.