Hol a többi része??
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én is ilyenek között dolgoztam több évig, de hidd el az emberek előbb utóbb a nyugalomra szavaznak és ha látják a hatásos intézkedéseket (a most bejelentetteket leginkább a gyors tűzoltó és elsősorban megnyugtató intézkedéseknek tartanék) a másik oldalon pedig a folyamatos feszültség fenntartását látják, tudni fogják melyik számukra a jó. Nemzeti konzervatívként én is sokszor untam már a mostani kormányzat folyamatos háborús retorikáját, de később beláttam, hogy tényleg háború folyik a felszín alatt. Folyamatosan látom az változást a megítélésben, akár itt a fórumon is. Már évek óta olvasom a fórumot, de nem akartam eddig megszólalni, csak lassan kialakult bennem egy nagyon erős vélemény és kép a jelenlegi helyzetről, amivel szemben már ki fogok állni. Egyetemi közegben dolgoztam több évig és azt láttam mennyire abnormálisan eltolódott az ottani politikai egyensúly a "haladó" oldal felé. Amíg ment a sírás a felszínen, hogy ők aztán mennyire vannak elnyomva és korlátozzák a szabadságjogaikat ebben a diktatúrában addig a valóságban az egész egyetemen kussoltak a "jobboldaliak" és maximum néha össze mertek kacsintani a folyosón, de még a csöndes beszélgetéseket sem merték bevállalni. Több mint 80 ember dolgozott egy intézményben, egy kezemen meg tudtam volna számolni azokat akikkel megértettük egymást. Nekem többé ezek ne meséljenek nekem semmiről...Vagy a sok géniusz pont emiatt voksol az ellenzékre, "mer ezisazorbán miatt van". Hidd el, ilyenek között dolgozom
Tartsuk fenn a látszatotLesz még választás 22-ben?
"Minden nincs...""A magánszemélyek és vállalkozások a mai napig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét az év végéig felfüggesztjük"
Ez mit jelent magyarul? Azt hogy 9 hónappal meghosszabbodik a futamidő, így ennyivel többet is kell majd a végén visszafizetni, de 2020 végéig 0 Ft a havi törlesztő?
Most akkor ki járt jobban, aki tegnap felvett egy nagy hitelt vagy az aki holnap veszi fel?
A legjobban valószínűleg az járt aki Euróban tartotta a megtakarítását, mert ma 15 Ft-tal többet ér minden eurója mint tegnap...
Az egy full labilis isten hata mogotti orszag. Normalis ember nem megy ilyen helyre oserdei bulira.Igazán "ertelmes" hozzászólás...Te minek mész ide-oda? Valahol téged is ott kellene hagyni!
Nem az a lényeg, hogy te vagy én ellennénk nélküle, hanem az, hogy sokkal sokkal több ember dolgozik ezekben a szektorokban mint az autóiparban. Magyarán sokkal több ember megélhetése kerül veszélybe.Turizmus, vendéglátás, a szórakoztatóipar, a sport, a kulturális szolgáltatások, a taxizás... na pont ezek azok, amelyek nélkül ellennénk még hónapokig ha megszűnnének és idő kellene nekik újrakezdeni a tevékenységüket. Ahelyett hogy hagyták volna megtisztulni az egész ágazatot, meg lesznek mentve és marad minden ahogy van. Persze a turizmus "húzóágazatnak" lett kijelölve azt nem engedhetik bedőlni és a sok munkanélküli nagyon rontaná a statisztikákat... kíváncsian várom hogy az (autó)iparban dolgozókra mit találnak ki.
Ha hazaerek megkerdezem az apost, o tud, mert suket.MÉG MINDIG NINCS SEHOL RELEVÁNS HÍR ORBÁN RENDKÍVÜLI ÉLŐ BEJELENTÉSÉRŐL !
Mondtam én, hogy szájról olvasó kéne...
A videot azt sokan végig látták. Ha van olyan süketnéma aki tud szájról olvasni és látta, na az tudja miről beszélt.
Majd nemsokára mi is, ha feltennének egy felvételt az élő bejelentkezésről, mert szerintem biztos vették másik kamerákkal is.
Egyenlőre sehol nem láttam hírt róla, hogy valaki közölné, pld valamelyik tv csatorna.
Nem az a lényeg, hogy te vagy én ellennénk nélküle, hanem az, hogy sokkal sokkal több ember dolgozik ezekben a szektorokban mint az autóiparban. Magyarán sokkal több ember megélhetése kerül veszélybe.
Nem kizárt. Minden attól függ ez meddig fog eltartani. Minél tovább annál jobban szét fog esni a társadalom.Erre írtam, hogy - ha Nyugat-Európában kitör a "zombilázadás" - akkor jobb híján a magyar toborzóirodák tele lesznek!
Aki nem militarista, de meg kell élnie meg a családjának, azok közül is sokan beadják majd a derekukat!
Erős határvédelemre meg, sajnos úgy tűnik hosszabb távon nagy szükségünk lesz! Nyugat felé is...
(ha csak annyit is veszek alapul, hogy a súlyos muszlim munkanélküliség mit fog arra okozni bűnözésben pl.)
Ha vége ennek a cirkusznak, akkor az egészségügyi fizetèseket meg kell duplàzni. Nem hinném, hogy valakinek kifogàsa lenne ellene. Màsrészt meg a focit kiszervezhetik Àzsiàba.
Ez a vakok gyengén-látók siketek és csökkent képességűek nem hivatalos himnusza. Hallgassátok, nagyon jó zene. Majd átvergődünk ezen a koronavíruson is lassan.Ha hazaerek megkerdezem az apost, o tud, mert suket.
A 6-7%-os fogyasztási hitelek meg elég vonzóak. Ha megszűnik a járvány, frankón túlélted, maradt melód is, érdemes átgondolni és vmit villantani belőle. Ez berúghatja majd a gazdaságot
Amíg nincs az embernek olyan jellegű betegsége, addig nagyon vicces tud lenni a dolog, de van az a helyzet, amikor nem rak nevető smile-t hozzá.Ez a WC-papir felvâsârlâs lassan a civilizâció mërtèkegysége kezd lenni. Igazi 1. vilâg problèma.Barâtok, rokonok jelzik, hogy New York, Montreal, Kolumbia, Mexiko, Chile, Nèmetország, Franciaország: Zajlik a WC- papir felhalmozâs.
Turizmus, vendéglátás, a szórakoztatóipar, a sport, a kulturális szolgáltatások, a taxizás... na pont ezek azok, amelyek nélkül ellennénk még hónapokig ha megszűnnének és idő kellene nekik újrakezdeni a tevékenységüket. Ahelyett hogy hagyták volna megtisztulni az egész ágazatot, meg lesznek mentve és marad minden ahogy van. Persze a turizmus "húzóágazatnak" lett kijelölve azt nem engedhetik bedőlni és a sok munkanélküli nagyon rontaná a statisztikákat... kíváncsian várom hogy az (autó)iparban dolgozókra mit találnak ki.
Megszerveztük Magyarország kollektív önvédelmét a világjárvánnyal szemben - jelentette be a kormányfő
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20200318-orban-viktor
Amíg nincs az embernek olyan jellegű betegsége, addig nagyon vicces tud lenni a dolog, de van az a helyzet, amikor nem rak nevető smile-t hozzá.