Anno én is amikor hetekig karanténban voltam, a legsúlyosabb 2-3 napon én is a határon voltam, hogy lélegeztető gépre tegyenek, de nekem nem volt tüdőgyulladásom, hanem a duzzanatok miatt fuldoklottam. Gyakorlatilag 2 napig meg sem tudtam mozdulni, mert nem volt hozzá megfelelő mennyiségű levegőm, hogy mozogjak. Amíg mozdulatlanul feküdtem nem fuldokoltam, viszonylag elvoltam, úgy hogy ezért. Viszont azt tudni kell ilyenkor, hogy iszonyatos erővel tud feltörni a pánik és az ösztönös viselkedés, amit mind képesnek kell tudnod legyőzni, akkor jól voltam, ha mozdulatlan is. Ehhez erős psziché kell, ami nem omlik össze semmitől. Ez nálunk családi vonás, persze ezt csak 20 évvel később tudtam meg.
Egyedül vagy, és ha meghalsz, akkor is egyedül halsz meg. Szóval én átmentem már a földi poklon (még ezután is párszor
), nem szabad semmitől kétségbe esni. Én nem csak mondom, meg is mutattam már többször. De a legjobb ha senkinek nem kell megmutatni, hogy ő is van olyan erős mint én, mert nem lesz soha olyan beteg.