Spanyoloknál szerintem nagyobb gond lesz:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...alalos-aldozat-kozel-20-ezer-fertozott-420935
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...alalos-aldozat-kozel-20-ezer-fertozott-420935
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A fickó reggeltől-estig a Lendvay utcai propagandát tolja itt. Aki nem látja az vak vagy hülye. Amúgy az adat is mai, meg a hozzászólás is, ha nem vetted volna észre.Okoska(?), mi abban a kormánypropaganda, ha valaki bemásolja ide a hivatalos számokat. Téged ez zavar? Tudod mi a nagyon gáz? Megvárni amíg romlik a helyzet, aztán az új adatokra hivatkozva fikázni másokat, akik korábban a régit belinkelték. Azért ez nagyon pitiáner viselkedés...
És ha az ellenzék fújja, tolja a propagandát azt jobban szereted? Nem az számít hogy valaki igazat mond vagy hazudik, hanem az hogy ki mondja?!!Nem, csak k*rvára nem szeretem a kormánypropagandát.
És eddig miért nem szóltál, hogy mindenki rossz felszerelésben látja el a betegeket?
Szerinted milyen védőfelszerelésben kell ellátni a fertőző embereket? Ha acélbetétes bakanccsal kezded a listát, én nem is tudom mit csinálok...
Nem csak ennyi látszódik a felvételen, hanem több is és azok mind vannak nálunk is. Különböző maszkok, sapkák, ruhák, többféle köpeny, kötények, stb. Bár asszem', védőszemüveget mindenki magának szokott beszerezni, de arra úgy is kell vigyázni. Mondom, semmi extra nincs abban a videóban, ami azért készült, hogy bemutassa azt a durva helyzetet. Az egy (szub)ITO-nak átalakított betegfelvételi osztály. Az én szememmel semmi extra. Nyugodt, normál üzem.
Miért? Itt a forumon ki tol ellenzéki propagandát?És ha az ellenzék fújja, tolja a propagandát azt jobban szereted? Nem az számít hogy valaki igazat mond vagy hazudik, hanem az hogy ki mondja?!!
De, így, csak nem ennyien egyszerre.Nem, nem így.
Aki az kormány-propagandát (és bevallottan CSAK azt) nem szereti ...Miért? Itt a forumon ki tol ellenzéki propagandát?
Szerintem még vissza is fogja magát, amennyi negatív cikket lehetne most az ellenzékről idézni. Elhiszem, hogy vérbalosként fáj minden jobbos infó, de van itt mindenféle hír. Ne mondd, hogy nincs elégszer idézve a független-objektív oldal.A fickó reggeltől-estig a Lendvay utcai propagandát tolja itt. Aki nem látja az vak vagy hülye.
Igen, mai, én is ezt írtam, csak egy későbbi adat. Biztos elkerülte a figyelmed.Amúgy az adat is mai, meg a hozzászólás is, ha nem vetted volna észre.
Miért? Itt a forumon ki tol ellenzéki propagandát?
Ugyanazt mantrázod, gyagyás. Szerintem fogalmad sincs a betegek ellátásáról. De komolyan, lófaszt sem tudsz az eü-ről, de feladom.Mivel nem tűnsz erősnek, ezért mégegyszer:
Nem, nem 40 meg 50 évesek és nem is 2 hét alatt.De, így, csak nem ennyien egyszerre.
.Hihetetlen hogy a sved joleti tarsadalomban szukosek az eroforrasok. Az is hihetetlen hogy az EU-ban, ahol a legfobb ertek az ember, es a vilag legfejlettebb, leggazdagabb resze ott tomegesen kuldenek halalba allampolgarokat mintha Afrikaban lennenk.
Tavaly vettem kemence építéshez...