Meg van az!Ezért kell visszacsinálni a Magyar Királyságot!
Csak most "alámerült"...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg van az!Ezért kell visszacsinálni a Magyar Királyságot!
...senki se tudja, hogy mi indítja be egyeseknél a súlyos tüdőgyulladást okozó túlzott immunreakciót.
Feltételes módban volt szó róla akkor is. Ezt írtad:Múlkor már egyszer belinkeltem. Most nincs erőm megkeresni...
A tisztifőorvos már múlt héten lenyilatkozta, hogy a zárlat alól már fel lettek oldva. Még a múlt héten (végére) meg kellett ezeknek érkeznie. Attól, hogy nem volt róla csinnadratta, meg könyök összedörzsölés, még megérkezhettek.
Ahogy telik az idő, úgy csal meg az emlékezeted és költöd át kijelentő módra a sztorit, mert az passzol a prekoncepciódba.A zárlatot már biztosan feloldották. A országos tisztifőorvos legalábbis ezt nyilatkozta a múlt hét elején. Elvileg meg is kellett már azoknak érkeznie. Már amennyire a határokon át tudott vergődni a dugó miatt.
Egyesült Királyság miniszterelnök Boris Johnson Covid-19 teszt pozitív
https://www.rt.com/uk/484272-boris-johnson-positive-coronavirus/
Mondjuk rt ...Egyesült Királyság miniszterelnök Boris Johnson Covid-19 teszt pozitív
Nagy lehet a baj !Húbaz! USA nagyon megugrott!
Az igen!Egyesült Királyság miniszterelnök Boris Johnson Covid-19 teszt pozitív
Ne légy hülye, ha a tiéd miért ne mehetnél?Fiúk ?Most akkor az udvarra sem mehet ki napozni ?
Kicsit gyanús nekem is, de az RT azért sztem ilyet nem kambázik...Mondjuk rt ...
Hát ha a szomszéd kertjébe mész át hívatlanul akkor azt régen is rossz szemekkel nézték.Fiúk ?Most akkor az udvarra sem mehet ki napozni ?
Kicsit gyanús nekem is, de az RT azért sztem ilyet nem kambázik...
Részleges kijárási tilalom lesz, inkább arra, hogy ha kimész akkor ne csoportosulj.De most azért van a kijárás tilalom hogy az emberek ne érintkezzenek egymással vagy azért hogy a szabadba ne legyünk kint?
Anyámék már megőrjítenek itthon pedig egész jövőhéten itthon leszek
Féltek is ott egy rokont Jerseyben!Nagy lehet a baj !
A mikrohullámú, de nem ionizáló sugárzásnak a vírusokra nem sok hatásuk van.
Én már féltek mindenkit, mindenhol!Féltek is ott egy rokont Jerseyben!