Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem hagyd rá.Víz, villany, gáz, szemétszállítás, kaja a boltokban, orvosok, tanárok (soknak be kell mennie) egyébb otthonról nem végezhető munkák?
Hello okoska, az emberek jelentős részének be kell mennie dolgozni, hogy te meg a többi ballib herevere otthonról home officeből oszthassátok a fácsén az észt, hogy O1G diktatúra van.
Védőfelszerelést meg nem kapni. Homemade maszk meg 10-20 centiről nem fog megvédeni.
Tudod a felnőtteknek dolgozni is kell. Majd ha nagy leszel Te is megérted.Humoros meglatas, politikaval kicsit sem terhelt. Tudod, esetleg maradhatnanak az emberek a seggukon otthon meg hordhatnanak vedofelszerelest, de jobb inkabb azon anyazni, hogy tele vannak a buszok. Ertjuk.
Na de hol az eu-s pénz ami mindenkit kihúz a szarból? Vagy még sincs segitség csak papiron?Bezzeg Románia már fel is vett 400 millió euró hitelt a Világbanktól
https://www.vadhajtasok.hu/2020/04/...s-vett-400-millio-euro-hitelt-a-vilagbanktol/
Blablabla... Az a penz mar el van koltve, te is tud linkelve volt itt vagy szazszor. Mivel az doszak vegen jarunk, a keretet pedig amugy is tulhivtuk, nem csak mi, hanem a 14 KKE orszagbol 12. A kovetkezo penzugyi idoszak meg a kovetkezo het evre majd csak 2021-ben indul de errol meg semmi sincs, meg a megbeszeles idopontjanak megbeszelesenel se tartunk. Lehet hogy amugy se lesz ebbol semmi ugy hazavagja a virus ojropat. Ugyhogy 0 forintot kapunk a virus ellen, kb mintha megadnad a tartozasodat a benzinkuton es kozolned hogy koronavirusra adtad, pedig a kutasnak a benzint kell belole kiegyenliteni. Amugy hogy ez a szam mennyi is a valosagban, mi kaptuk a legtobbet a 14 kozul, 5,6 milliardot, ami koronavirus szempontjabol nulla. A spanyolok pl valami 9+ milliardot kaptak, tobbet mint feltucat KKE orszag egyuttveve.Az EU KÉTEZER MILLIÁRD (2.000.000.000.000 Ft) forintos segélyének köszönhetően olyan intezkedeseket tudunk foganatositani mint az altalanos törlesztési moratórium illetve az egeszsegügyben dolgozók 500 ezer forintos prémiuma.
Piszkosul jó dolgunk van.
Akkor fussunk neki még egyszer a dolognak,az én véleményem szerint a kínai vezetés ott hibázott,hogy a már decemberben Vuhanban kialakult járványt nem vette komolyan,hogy ennek mi a pontos oka az egy másik kérdés,és ezzel komolyan hozzájárultak a világjárvány kialakulásához.Ugye az megvan hogy a vuhani rendőrség posztumosz bocsánatot kért attól az időközben sajnos a koronavírus miatt meghalt orvostól akit elhallgattattak,amikor figyelmeztette a kollégáit a járványra.
https://www.origo.hu/nagyvilag/2020...irusra-figyelmezteto-orvostol-a-rendorok.html
linkelek egy másik hivatkozást is:
http://thepost.hu/reszletek.php?id=27684
..Most robbanok fel b...meg!
Ezek ugyanazt fogják csinálni mint 2015-ben a migránshullám esetében...
Ezt is beengedik, figyeljétek meg!
https://www.brusselstimes.com/all-n...-fps-health-contamination-screening-measures/
A döntés után 1 napig benyögték, hogy vissza az egész, majd maradt minden a régiben ... igazi jó szokásuk szerint.Nem az volt, hogy csak 1 napig mentek igy a buszok, aztán sűrítettek?
Hitel van, lesz.Na de hol az eu-s pénz ami mindenkit kihúz a szarból? Vagy még sincs segitség csak papiron?
Hát a friss Szerbiai adat elég elszomorító lett, 748 tesztből 305 fertőzött. Megháromszorozódott az új esetek száma tegnap óta. Érdekes eközben Magyarországon meg mindig 3 számjegy alatt marad az új fertőzöttek száma, és pedig még ott többet is tesztelnek mint itt Szerbiába.
Mindegy milyen. Ha a google és a skype elfut rajta, gyors segítség lehet olyannak, akinek a sulihoz kellene, de nincs. Játszani nem fog vele. Lényegtelen, hogy DK. A 20 álarc, na az ciki volt. Ez még ehető. Én konstruktív vagyok, ha ez jön, dktól, jobbiktól, tök mindegy, segítség lehet valakinek. Persze, ha telepítve is van a rendszer, mert a telepítést senki sem fogja végigszenvedni ezekkel. Rendszer nincs ami még elfut rajta. Még előttem van, hogy amikor egy dagadt zenész nem tudta jó áron eladni a házikóját a válság miatt, felbecsültette azt, majd odaadta az önkormányzatnak örökbe átmeneti otthonnak. Még jobban is járt, mert le tudta írni az adójából. Ha valakinek ez a sok szar raktáron maradt és nem selejt, akkor hajrá!
Ez a kép van a cikkben. Ha ezekről a laptopokról van szó, akkor azokat kábé ingyen szerezhették be.
Így ránézésre ezek Dell D630 Latitude gépek. Kábé 11 évesek lehetnek. Tipikus proci a T7100 Core 2 Duo, alaplap 667mhz, SATA I. HDD, HD felbontás (60 Hz), ram 2 vagy (esetleg 4 giga), billentyűzet talán svéd vagy német, aksi valószínűleg lenullázva, Windows Vista matrica az aksi alatt, stb...
2 millió Ft-ért a piacon is meg lehet venni 80-at, de ennyit már inkább a feléért. Valószínűbb persze, hogy ezek nem eladható modellek voltak, csak valakinek a raktáron maradt hulladéka.
Nekem is van egy ilyen tartalék laptopom, agyon pimpelve. (Win10, SSD, 8Gb ram, T9300 C2D, stb...). Birom nagyon. Strapabíró kis dög volt. Miatta maradok a Dell márkánál és Latitude szériánál.
Az EU egy szimulákrum, egy média teremtette hoax, ami csak azért tűnik valóságosnak, mert olvasunk róla az interneten. Most, egy konkrét szituációban egyszerűen nincs nyoma, hogy egyáltalán létezne, ellentétben a nemzetállamokkal. A tény, hogy család hijján magányos liberálisok bolyonganak kihalt brüsszeli irodaházakban és Orbán Viktor diktatúrájától rettegnek csak azt mutatja, hogy még a szimulákrumoknak is vannak parazitái, mert már ebből is meg lehet élni, csak minek! Jól írta Orbán: nincs most nekünk időnk erre!Na de hol az eu-s pénz ami mindenkit kihúz a szarból? Vagy még sincs segitség csak papiron?
Igen, a nővéreknek, ápolóknak, orvosoknak, meg a sok embernek aki ellátja a várost és még van munkája teleporttal kellene utaznia? Gondolod nincs rajtuk maszk vagy kesztyű? Akinek van esze, az hord maszkot és kesztyűt is. Szóltak ennek a jóllakott óvodásnak, hogy szarja le a saját parkolási maffiáját aki már Zuglóban elásta volna, és tegye ingyenessé a parkolást, hogy a munkába igyekvők autóval a kórház, bolt, és egyéb mellett parkolhassanak, úgysincs közlekedés, de nem. Erre még átálltak a bkvs kvótaführerrel a szombati járatsűrűségre. Okos.
Védheted őket, de igazi, vérbeli BALf...ok! Ennyit tudnak. ELSŐ intézkedésük volt, amikor nem a facebookon kellett bárgyún vigyorogni! Az első!
UPD: Ahogy bolondok napján is írtam, kíváncsi leszek a 4-6 nappal későbbi adatokra. Ezt tartom. Ha KG balfasz volt, akkor százas nagyságbeli ugrás lesz/nap. Ha nem, akkor bocsánatot kérek tőle és mindenkitől itt a fórumon.
csak azokat tesztelik akik vagy biztosan betegek, vagy akik azokkal erintkeztek. esetleg par szaz kulfoldit akit repcsivel hoztak haza..
irtam itt par napja, hogy nagyon le voltak maradva a tesztelesel (csak 1 helyen vegzik), 5 napot is kellet varni az eredmenyre, ugylatszik most utolertek magukat, ezert vannak a nagy szamok, par napja 40-50 uj beteg vot, most meg 300+
en egyaltalan nem voltam meglepve amikor lattam a mai szamokat.
Jó mind1. Ez mégis értelmesebb dolog mint amit Hadházy művel. Féligazságokat torzít, amivel rémhíreket kelt.
Ez a kép van a cikkben. Ha ezekről a laptopokról van szó, akkor azokat kábé ingyen szerezhették be.
Így ránézésre ezek Dell D630 Latitude gépek. Kábé 11 évesek lehetnek. Tipikus proci a T7100 Core 2 Duo, alaplap 667mhz, SATA I. HDD, HD felbontás (60 Hz), ram 2 vagy (esetleg 4 giga), billentyűzet talán svéd vagy német, aksi valószínűleg lenullázva, Windows Vista matrica az aksi alatt, stb...
2 millió Ft-ért a piacon is meg lehet venni 80-at, de ennyit már inkább a feléért. Valószínűbb persze, hogy ezek nem eladható modellek voltak, csak valakinek a raktáron maradt hulladéka.
Nekem is van egy ilyen tartalék laptopom, agyon pimpelve. (Win10, SSD, 8Gb ram, T9300 C2D, stb...). Birom nagyon. Strapabíró kis dög volt. Miatta maradok a Dell márkánál és Latitude szériánál.
Csak extra infónak írtam a gépről és a költségekről. Mondjuk a semminél éppen jobb. Kamera az nincs benne, vagyis nem ez lesz a jó széria a gyerekeknek. Persze az is megoldható egy telefonos webcam alkalmazással, ha máshogy nem.Ez még ehető. Én konstruktív vagyok, ha ez jön, dktól, jobbiktól, tök mindegy, segítség lehet valakinek
Rettentő okos vagy. Hogyhogy nem robbansz fel a sok okosságtól, bakker?Komolyan azt hiszed, hogy a meloba igyekvo noverekkel van tele a busz?
"Ezt tartom. Ha KG balfasz volt, akkor százas nagyságbeli ugrás lesz/nap. Ha nem, akkor bocsánatot kérek tőle és mindenkitől itt a fórumon."
Ezt KG intezkedesei nelkul is boritekolhatod; tudod nalunk nem KG a polgi, aztan megis mennek felfele a szamok...
Esetleg felvethetned, hogy mit ossze maszatolt a kormany kepviseleteben mindenki es mennyiben kestek egy csomo intezkedessel, de te politizalsz a fovaros kapcsan, mig a kormany benazasa rendben van. Szep munka, pacsi.
Ja, hogy nincs benne kamera? Akkor tényleg kuka.Csak extra infónak írtam a gépről és a költségekről. Mondjuk a semminél éppen jobb. Kamera az nincs benne, vagyis nem ez lesz a jó széria a gyerekeknek. Persze az is megoldható egy telefonos webcam alkalmazással, ha máshogy nem.