Én ezt néztem.Mi ezen a lapos?
https://ourworldindata.org/grapher/...2&country=AUT+HRV+CZE+HUN+ROU+SRB+SVK+SVN+UKR
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ezt néztem.Mi ezen a lapos?
A halálozások száma a járvány terjedésének természetes következménye, míg a regisztrált esetek a mintavételek számától függenek. Az általad nézett grafikon az égadta világon semmit nem mond el a valós helyzetről egy tényezőt, a tesztelések számát leszámítva: az pedig alacsony.
Pesti úti idősotthon 500 főből 150 fertőzött 5 halott.Eddig 5-nél járunk a fertőzöttek száma 100 fölött.
Ez annyira karizmatikus felelősségteljes vezető, hogy azt nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a vacsora.KariGeri nagy bajban van, döntést kell hoznia és Feri már előhúsvétot tartott, ő már csak reggel döntésképes.....
Megpróbálja a bp-i rendőrfőkapitányra háríteni a felelősséget.....
" ha a rendőrség úgy ítéli meg, hogy a fővárosi közterületeken a mostani intézkedéseknél szigorúbb korlátozásokra van szükség, és azt érvényesíteni is tudja, az erről szóló döntést a budapesti rendőrfőkapitány javaslata alapján azonnal meghozza."
Igen, ebben részben igazad van. Viszont a halottak száma alapján is kérdéses kit tekintsünk a vírus aldozatának.A halálozások száma a járvány terjedésének természetes következménye, míg a regisztrált esetek a mintavételek számától függenek. Az általad nézett grafikon az égadta világon semmit nem mond el a valós helyzetről egy tényezőt, a tesztelések számát leszámítva: az pedig alacsony.
Politkus, ha szigorít Ő a ... . Ha nem akkor majd később veszik elő. Az ellenzék baja, hogy csak kampányokban (pár hetes, hónapos hőbörgés egy téma körül (pl. rabszolgatörvény)), mig Viktor cilusokban gondolkodik és piszkosúl jól vág alá az ellenzéknek. Remélem nem csak ilyen téren jók a tanácsadói, vagy Ő maga. Mindenesetre a Kínai kapcsolat folytatása érdekes lesz. Kvázi regionális elosztóvá vált az ország orvosi cucokból, mit kap vagy kért cserébe Kína?Ez annyira karizmatikus felelősségteljes vezető, hogy azt nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a vacsora.
Miniszterelnök jelölt mi?
A szlovákok és a németek között eddig inkább a fiatalok közte terjedt, vagyis a halálozások száma talán csak a járvány végére közelít majd valamiféle átlaghoz.A halálozások száma a járvány terjedésének természetes következménye, míg a regisztrált esetek a mintavételek számától függenek. Az általad nézett grafikon az égadta világon semmit nem mond el a valós helyzetről egy tényezőt, a tesztelések számát leszámítva: az pedig alacsony.
3 központjuk van itt + OBOR..... Kvázi regionális elosztóvá vált az ország orvosi cucokból, mit kap vagy kért cserébe Kína?
Nézem a hiv. JHUs honlapot. A szlovákok papíron jobban állnak nálunk. Szerintem ez kizárt. Amíg volt elég teszt, teszteltek, aztán napokra elfogyott, alig volt valami. A 2 halott szerintem kizárt. Vagy halhatatlanok a szlovákok, vagy átmentek németbe.
Egyébként Orbán is elég kétarcú döntést hozott. Kicsit az emberekre és az önkormányzatokra tolta a felelősséget. Vannak korlátozások, de nincs szigor sem az ellenőrzésben, sem a betartatásban.Ez annyira karizmatikus felelősségteljes vezető, hogy azt nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a vacsora.
Miniszterelnök jelölt mi?
Ez jó! Nem okoz nagy torlódást? Jól működik? Egyáltalán miota megy?. Ezen kivul ha akarod 60 euros koltsegen barmikor leteszteltetheted magad, a korhazak elott van mintaveteli pont.
Pont ez lenne a baj.....Megnyugtatná a lakosság egy részét.
Miért ez a magánverzió nem PCR teszt? @ornagy?Pont ez lenne a baj.
Vagy úgy csinálod mint a koreaiak (20 000 PCR/nap) vagy sehogy mert hamis biztonságérzetet ad.
Mi napi 2000-et tudunk. Ezt ki is használjuk.
Neked a pohâr mindig fèlig üres?
2.000 a max? Egy napja lett egy győri pluszlabor is bekapcsolva. Tudunk mi többet is!Pont ez lenne a baj.
Vagy úgy csinálod mint a koreaiak (20 000 PCR/nap) vagy sehogy mert hamis biztonságérzetet ad.
Mi napi 2000-et tudunk. Ezt ki is használjuk.
A halálozások és az intenzív ellátást kapók száma az a két adat, ami lényegében fix lesz adott számú fertőzöttre. A fix alatt itt azt kell érteni, hogyha van Magyarországon, Kínában és Németországban tízezer fertőzöttünk, akkor arra X halott és valamennyiszerX intenzív ellátást ígénylő fog jutnai +/- 25-50 százalék, függően attól, hogy mennyire tesztelik a nem koronavírussal, de súlyos állapotban bevitteket/meghaltakat. A regisztrált fertőzöttek száma akár ezer százalékos eltérést is mutathat a valódi fertőzöttek számától országonként, az a statisztika semmit nem ér, nem több mint egy lokális tréfa.A szlovákok és a németek között eddig inkább a fiatalok közte terjedt, vagyis a halálozások száma talán csak a járvány végére közelít majd valamiféle átlaghoz.
Az olaszok kifutottak a lélegeztetőgépekből, vagyis ott nagyon hamar irreálisan magas lett a halálozások száma.
Nálunk is sok idős betegedett meg eddig, és most itt vannak ezek az idősotthonok, ahol a mutyi magánlabor tesztek, meg a papíron létező vezetői és orvosi megbízások miatt tragédia történt... Számítanak a körülmények. A halálozások abszolút száma csak egy mutató a sok közül.
"Hé - hé!" Nem erről a hírről van szó, ugye ? Hanem amire szépen megkértek, hogy képekkel készíts majd egy olyan egyszerű maszk fertőtlenítőt, amihez készítesz képeket, hogy mások könnyebben készíthessék majd el.a sajátjukat. Ugye? Erre te szó nélkül ráültél az egészre, mert már lexarod, mivel rendeltél újabb 50 db maszkot, a meglévőid mellé,igaz ??? Ne játszd nekem és másoknak itt a hülyét, mert nem dőlünk be. Egy magadnak való egoista vagy, és ennyi. Megértettük. Lépünk is tovább.
Az amerikai maszk fertőtlenítős hír itt nem ér semmit, ráadásul szerintem csalás is. Ha 2 hétig raktározza a maszkokat, már nem is fertőznek. Ennyi trükkjük ! De nagyon szép haszon lesz rajta valakiknek ! ("hátra vinni, agyonlőni")
ELŐZMÉNYEK
Innen indut ki, miután már láttam tőle korábban az 50 darabos maszk rendelés postját, több saját maszkról is irt korábban, két kézfrtőtenitöt is ajánlgatotott másoknak, és mélyen kussol amről privátban adtam neki anyagot, mindenki hasznára olcsó egyszerű vegyszermentes kb.3 órás üzemidejű több maszk egyidejű roncsolás mentes fertőtlenitőhöz ! Erre most itt játsza a hülyét, és még lázad is ??? Nemártana h fékzne már !
Szóval nálam betelt a pohár !!! Neki lassan 70-80 GYÁRI maszkja lesz, persze hogy nem érdekli a FERTŐTLENITÉS !!! Csak magára gondol, egoista ! Hogy a többiek hogy küzdenek 1-2-3 maszkkal ??? Ő már azt lexarja nagyivben, "mert jól megy a kecskének" !!! Ugye "ornagy" ??? Remélem most már értitek, mitől kaptam fel a vizet !!! ("gyűjtöget", lassan már üzletei, és nem érdeklik a többiek csak saját maga) Nem rakom ide a többi postját amit említettem, de minden úgy van ahogy azt mondom, visszanézhetjük !!!