Egyébként megnéztem a videót. Megállapítottam, hogy nincs benne semmi, bizonyíték meg pláne nem. Nem is értem. Annyit mondtak benne, hogy akiről valószínűsíthető, hogy covid-19 volt a halál oka, mert előjöttek rajta a tünetek, akkor javasolják, hogy covid-19 áldozatként tüntessék fel.
Magyarán: nem számokat hamisítanak, hanem beírják a valószínűsíthető halál okot, mivel nincs se pro, se kontra bizonyíték vele kapcsolatban. Azt nem gondolhatod, hogy most spontán több tízezer ember tüdőgyulladást kapott a semmitől, és meghaltak, a járványtól függetlenül. És csak azért ne írják be covidos áldozatnak őket, mert bár a tüneteket produkálták, de tesztet nem csináltak rajtuk végül?
A videó végén lévő üzenetre a válasz: A félelemkeltés pedig azért kell, hogy az emberekben tudatosuljon, hogy inkább féljenek előre, és tartsák be minél többen a védelmi intézkedéseket (ne úgy, mint a strandos videón), mint hogy utólag siránkozzanak, hogy miért nem mentette meg senki a szüleiket, nagyszüleiket. Tudom, nem hiszed, mert szerinted az egész világ azon ügyködik, hogy átvágjon a palánkon. Még szerencse, hogy ilyen éles eszű vagy és átlátsz a szitán, téged nem tudnak megvezetni, és majd megmutatod nekik, csak azért sem oltatod be magad. Ebből majd tanulnak
Áhh, mindegy, mostanra ennyi, már annyiszor megfogadtam, hogy nem írok neked semmit, mert kb. olyan eredménnyel bír, mint amikor a Hit Gyülis, vagy Jehovás hittérítőkkel vitatkozom (velük is szoktam néha, ha van egy-két órám rá), de aztán nem tudom megállni végül. Na de majd legközelebb jobban igyekszem ellenállni