Függetlenojjekíííív...? Elkaptad te is?Ja, biztos igy van. Vagy csak kepes vagyok objektiv maradni.
Akkor miért van az, hogy egy az egyben a ballib szövegét tolod. Léci ne nézz madárnak!
Akkor meg az lenne, hogy a kormány pánikot kelt és lopnak a plakátpénzekből. Szánalmas ez a taktika.Ha a Fidesz idoben kapcsolt volna, mar tele lenne korona-ellenes oriasplakatokkal az orszag,
Teljesen korrekt a tájékoztatás. Hova kell ennél több? Nézz már meg egy tájékoztatót és hallgasd meg az ellenzéki újságírók buta kérdéseit!
Sokadik szalmabáb érvelésed.Az is ki lenne mutatva, hogy Soros meg Corona...egyertelmu az osszefugges az "o" betuk miatt.
Akkor olvasd a 444-et, indexet, hvg-t, stb... Az szerintem neked tetszeni fog.Mindenki hibazhat/hibazik. Most a Fidesz hibazott szerintem, nem kell mentegetni oket.
Van egy ismerősöm. Az elmúlt 5 évben megmentették 2 különböző és halálos rákbetegségből. Igen, kettőből. Gyakorlatilag soha nem fizetett tb-t, de végig szidta az egészségügyet. A viselkedése végig kritikán aluli volt. Mai napig minden találkozásnál az az első dolga, hogy köpködi az eü-t... Én persze szemét vagyok, mert nem bólogatok az ilyesmihez, hiába lenne jó a pici lelkének. Minden egyes alkalommal emlékeztetni kell rá, hogy mi is történt valójában... Egyébként tök kedves és jó fej. Nem hazudós ő sem.Viszont az ismeroseim nem hazudnak,
A másik ami mindig nagyon gáz szokott lenni, az ha másokkal megesett történet kerül az érvelésben. Ez a pletyka csak tovább torzítja az egyébként is kérdéses véleményt. Sokszor semmi alapja sincs, sőt.